Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc w twprzeniu gry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam na początek chciał bym poprosić was o podsuwanie mi tematów lub krótkich pomysłów na fabułę gry przeglądarkowej. W grze nie będzie można się ruszać jedynie obrazkowe klikanie coś jak gladiatus tyle, że musi być całkiem inne łącznie z wyglądem itp o który już zadbam ;)

Proszę o pisanie jedynie pomysłów jakich jeszcze nie było interesuje mnie rpg w której będzie można trenować postać będzie pvp gildie wyprawy targ itp. Najlepsze propozycje nagrodzę kontem premium w nowej grze na miesiąc.

Druga sprawa szukam pomocy do grafiki projektowanie wyglądu strony nowych przedmiotów itp Osobę, która się na tym zna proszę o skontaktowanie się ze mną za GG które zaraz podam. Osoba taka może zostać jednym z administratorów gry i mieć dostęp do bazy danych lub dostać konto premium w grze lub takiej osobie mogę normalnie zapłacić. Oczywiście mile widziana pomoc bezinteresowna ;P

I trzecia sprawa. Szukam osoby która się zna na pisaniu w PHP moja znajomość to są podstawy na poziomie srednim. Gotowy silnik juz mam kupiony czeka on na modelowanie do tego mam pomoc osoby która kilka lat miała swoją stronę. Ale szukamy jeszcze jednej osoby. Osoba ta będzie miała dostęp do bazy danych gry

Był bym bardzo wdzięczny za okazanie jakiejkolwiek pomocy lub inicjatywy. Będzie to napewno przezemnie docenione, gdy powstanie gra.

Moje GG:44807668

Opublikowano

Nikt Ci nie poda gotowego pomysłu na tacy.

pvp gildie wyprawy targ itp..... + kupiony silnik = b. słaba gra

W kółko to samo i to samo, wszędzie kserokopiarki, zero własnych pomysłów,

weźcie się ludzie i piszcie dobre gry, w sumie mogą być słabe byle były własne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...