Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Telefon 500-600 zł używany

Rekomendowane odpowiedzi

Weteran
Opublikowano

Witam szukam telefonu do 600 zł teraz opiszę co powinien zawierać :

dotykowy ekran

dobry do muzyki

aparat dobry

platforma może być obojętna

Żeby net chodził płynnie i gry

może być używany lub nowy zależy co znajdziecie

Myślę między lumią 710 iphone4s Arc s lub może przekona mnie wasza propozycja za każdą propozycję dam like

graphic.png

Nie otwierać pod żadnym pozorem :D

1358284006-U713459.png

1356566001-U334301.png

by

Opublikowano

Smartfon Samsung GT-S5830 Galaxy Ace Onyx Black ;) Polecam świetny telefon do funkcji jakie wymieniłeś na allegro znajdziesz za 500-600 zł ;)

Opublikowano

Polecam HTC Desire, po wgraniu Runny Rom śmiga zajebiście, po pół roku używania żadnej rysy na wyświetlaczu, żadnych folii itd., często z kluczami nawet siedział i nadal git. Wytrzymały na uderzenia, aluminiowa obudowa z przodu + bardzo mocny i antypoślizgowy gumowany plastik z tyłu + ma 3.7", śmigałem raz kilka dni z telefonem 4.3" i tylko mnie to wkurwiało bo cała kieszeń zawalona i ciężko takiego wyjąć. Używka w idealnym stanie za 500-600zł w sam raz.

BTW. Lumie miałem w ręku i mi osobiście nie przypadła do gustu, jest taka "nijaka", iPhony hejce bo to shit <3.

Opublikowano

Iphone 4s za 500zł?Znajdź mi takiego a od razu kupię :D Iphony 4s używane chodzą po 1500-2000zł .

Z tych 2 pozostałych wybrałbym chyba arc s . Wp ma tylko 120 tysięcy aplikacji [arc s ponad 700tyś] .Na arc s nie będziesz miał problemu z przesyłaniem muzyki itp a jeżeli chciałbyś to zrobić na lumi musisz wejść specjalnie na komputer ,żeby wrzucić przez zune [ bluetooth-em się nie da]

@up

Htc desire również polecam.Miałem i nie było z nim żadnych problemów

Opublikowano

Siostra kupiła ostatnio Galaxy Mini 2 a że ja nie posiadam tak zacnego fona to sobie gry ściągam. Na razie nie mogę narzekać na klatkowanie.

Opublikowano

IPhone 4S mogę kupić od kuzynki za 600 zł ; )

Jeżeli możesz go kupić za 600 zł to się nawet nie zastanawiaj.Będzie on 2x lepszy od reszty wymienionych.Gdybym był na twoim miejscu od razu bym kupił

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...