Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDŹ] NetherSurvival ! Jeden z niewielu w Polsce !

mistrzek22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Zamierzam założyć server o nazwie "Nether Survival". Będzie to serv , na którym gramy w netherze - co tydzień byłby kit na bruk , łuki i tym podobne. Wszyscy żyliby w netherze - wiedlibyśmy tutaj zwyczajne życie - tyle że w piekle ! Będą tak zwane " piekielne wioski" które będą podobne do tych normalnych , tyle że będą tam głownie pigzombie - rzadziej blaze , a "bossem " będzie wiedźma. W owej wiosce będzie można zebrać różne ciekawe rzeczy , których normalnie nie znajdziemy - nawet żelazny miecz ! Będzie to serv na max 10 osób, bo jak się poosiedlają niektórzy - nie będzie dużo miejsca na wybudowanie , na życie i tak dalej.

Potrzebuję do tego 2-3 osób:

Jedna do ogarnięcia pluginów - musi być to ktoś , kto naprawde zna się na tym , bo ja nie za bardzo ogarniam , chociaż miałem kilka serverów , to problem zawsze był z permissions .

Jedna do pomocy w ogarnięciu mapy Nethera - jak wiemy , nether ma różne kształty , bardzo dziwne , jak i te normalniejsze , ale bądź co bądź potrzebny jest ktoś kto pomoże mi budować spawn i ogarniać mapę

No i ktoś do sponsorowania servera , oczywiście za to wszystko będzie admin .

Raz na miesiąc byłby event , w którym na mapie będzie umieszczony portal do zwykłego świata - wtedy ktoś, kto pierwszy go znajdzie może na godzinę przenieść się do zwykłego świata i znaleźć niespotykane w netherze materiały - nawet diamenty ! .

Mam taki pomysł , żeby zbudować 1 wioskę (taką osiedloną ) i miasto - nie byłoby warpów , tylko trzeba samemu dojść . Czasem na te wioski byłyby takie najazdy , typu ghasty / blaze ( zależy czy to będą drewniane czy nie ) czy też moby z naszego świata.

Więc dobra - na pozycję ogarniania pluginów , budowy i sponsoringu zgłaszać się na PW.

Kto na pewno będzie grał - podpisać się pod tym tematem, post typu " Ja chętnie zagram , to coś ciekawego " powinien wystarczyć .

Zapraszam

MCKrowa

Bez reklam fb

Opublikowano

Mogę pomóc z Spawnem. / Będę grać na 100% :>

P.S

Ile taki sponsoring by wynosił ?

Jestem początkującym grafikiem chcesz sygne / Avka ? Napisz !

beznazwy3s.jpg

Daj +

Opublikowano

Na pewno zagram i to pewnie będę ja budował ten spawn bo się znamy nie Krowa?

xD

P.S. jkbc. to ja jestem JestemJakub z s*u*d u*i*e*s*l

xD

P.S.2 101 post!

xD

Opublikowano

Sorki za byki , potem poprawie

Co do budowania :

Wyślijcie mi jakieś linki do waszych budowli , zobaczę co i jak

Jakub - wiem , że ty umiesz budować , narazie tobie daje 100 % , zobaczymy jak to będzie jak dadzą linki do budowli.

Skeep - Hmm... no cos około 10-15 zł , zależy ile host bierze - na craftserve są jakieś promocje , ale jak to minie to sporo kasy się będzie płaciło - zna ktoś jakieś dobre , tanie hostingi ? Jak tak - pisać mi tutaj albo na PW.

Więc tyle , potrzeba tutaj jeszcze kogoś do ogarnięcia pluginów.

Pozdrawiam

MCKrowa

Bez reklam fb

Opublikowano

O Krowa swój serwer robi :D Jakbyś potrzebował pomocy z pluginami to zgłoś się na GG, tylko raczej nie uszykuje Ci wszystkich pluginów, bo jak wiesz swój serwer robie, ale zawsze moge podpowiedzieć lub skonfigurować jakiś plugin :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...