Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Ban na 2 konto.

_-XantoS-_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pewnie że dostaniesz , logi i odrazu ban pobaw się w zmienia Ip , tam jak dobrze mówię był poradnik jak zmienić i tam się możesz pobawić.

1386958799-U112610.png

Opublikowano

Przed każdym hakowaniem wystarczy:

Zapisać swój adres MAC do notatnika

Zmienić adres MAC na inny

Zmienić IP

Wyczyścić kompa CCleaner'EM

Po hakowaniu, kiedy chcesz pograć na normalnym koncie

Bierzesz adres MAC z notatnika, zmieniasz na taki jaki był przed hakowaniem

Przeczyścić kompa CCleaner'em

Najlepiej przeinstalować CA, zapisują się tam logi itp, nie wiem do czego dokładnie służą te pliki tekstowe, lub poprostu można też pousuwać jak sie wie które

Robie tak od lat, jakie konta tylko miałem to dostawałem bany na te na których hakowałem, normalne konta nie zostały zbanowane, jedno oddałem koledze, który ma teraz MAJ, a ja LT1

Ale czyżby nie lepiej grać normalnie bez haków, te telekile zbrzydły mi, CA juz nie jest takim CA jakim był 2 lata temu.

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC!

╮(︿)╭

Opublikowano

Ja Tak mialem: Mialem Konto LTC Hackowalem na 2 koncie i nic:) :) nie,nie dostaniesz, banuja tylko i wylacznie te konto, Odp. Górne są bledne, uzyte w teorii, nie w praktyce

Szukasz sposobu na ZDOBYCIE DARMOWEGO konta do wiekszosci gier!? Zarejestruj sie!

http://wygrajgry.pl/ref/236260

Opublikowano

No wiem wlasnie, zawsze tak robilem, banowali tylko to na ktorym hackowalem bo game logi sa wysylane na to konto, a jak na tamtym koncie na ktorym nigdy nie hackowalem juz nie gram, ? To by bylo bez sensu naprzyklad kumpel zrobil sobie u mnie konto on hackuje u siebie j ja dostaje bana ..

creeperwallpaperbyinser.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

Dostaniesz albo na ip albo na wszytkie konta jakie logowaly sie na Twoim PC ;p

Nie Dostaniesz Bana na drugie konto. Konto Zostanie Zbanowane tam gdzie byly Game Logs (uzyte Hacki). Dodam tez ze Nexon juz nie robi banów na IP/Karte MAC.

Szukasz sposobu na ZDOBYCIE DARMOWEGO konta do wiekszosci gier!? Zarejestruj sie!

http://wygrajgry.pl/ref/236260

Pomocnik
Opublikowano

Nie Dostaniesz Bana na drugie konto. Konto Zostanie Zbanowane tam gdzie byly Game Logs (uzyte Hacki). Dodam tez ze Nexon juz nie robi banów na IP/Karte MAC.

Dzieki jedyna rozsadna odpowiedz..

beztytuuhca.png

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC!

╮(︿)╭

Opublikowano

Z tego co wiem to nie ma banów za takie rzeczy i nigdy raczej nie było. Banują tylko to konto na którym mają dowody na używanie hacków czyli game logs.

@2Up Bany akurat są na IP ale łatwo się odbanować. Na MAC nie wiem :)

Opublikowano

A ja powiem tak, bawiłem się nie jednym hackiem, prawie na każdym koncie dotałem bana za hacki, ale główne konto do tej pory jest niezbanowane. A giftałem sobie z noobków przedmioty. Bana na powiązane konta można było dostać tylko wtedy jak się używało tego hacka na QR że się robiło pawerleveling. To wtedy leciał ban na inne konta, ale tylko te, na które giftało się przedmioty i były one odpalane na 1 kompie. Więc to bez sensu, chcesz sobie pohakować to nie ma problemu, jeżeli masz zamiar hakować na darmowych vipach to po prostu nie giftaj z nich rzeczy, bo w tym przypadku prawdopodobnie też może polecieć banik (Ale nie jestem pewien, ponieważ nigdy tymi hakami się nie bawiłem, ponieważ dla mnie one były bez sensu.). Ale z publika np. GHB to na 100% nie dostaniesz bana, nawet jak sobie pogiftasz . Pozdrawiam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...