Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Mutatory i mody do Red Orchestra: Osftront 41-45

askolek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Interesują mnie mutatory i mody do tej gry, ale takie co dodają nowe czołgi lub usprawniają grę nimi. Oczywiście mile widziane też fajne duże mapki do gry czołgami :P. Byłbym bardzo szczęśliwy gdyby ktoś by mi podał mutatora który pozwala na przejeżdżanie lub przenikanie przez płoty, bądź drzewa - irytuje mnie to, że mój czołg zatrzymuje się na byle drzewie. Co do modów, to prosiłbym też o instrukcję ich instalacji, bo zawsze mam problem z instalacją modów :). Oczywiście szukałem w google, ale każdy link był przedawniony, płatny lub tam inne bzdety.

Z góry dziękować :P

Opublikowano

No patrz, nawet o tym nie wiedziałem :P, na razie i tak nie pogram i nie ściągnę, bo mam mały kłopot z steam guardem (napisałem do supportu, na razie idzie dobrze :P), a pomyślałem sb, że przez ten czas uzbieram sb kilka tam modów, żeby móc od razu zainstalować :P.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...