Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Rosyjskie niszczyciele i artyleria

Uszin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka chcę się odwas dowiedzieć czy warto iść w linie rosyjskiej artyleri . Czy rosyjskie niszczyciele są dobre np. su-85, su-100 ,su-152, isu-152

Jak zarabiają .

Opublikowano

Krótko mówiąc od su-100 jest pierdolnięcie ale brak celności. Arta - SU-26 miodzo, su-5 już mi się tak nie podobał. Nie zbyt wielki zasięg. Za dużo o tym nie wiem :D

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

mam SU-152 i jest mega! niektorzy wola jego dzialo 152mm (dmg ~800) ale bardzo niecelne i pene slabe, ja preferuje 122mm topowe, strzela co ~7sek po 400 i penetracja jak na t7 calkiem niezle (wystarcza). Arty ru to chyba tylko topowe sa dobre i t2, mam tez S-51 i jak narazie to mnie wkurza, bardzo niecelne mimo maksymalnego zsynchro celownika i czolg przeciwnika wypelnia krag to i tak potrafi trafic obok gasek i zero dmg.

Opublikowano

Arta lepsza szwabska lub ameryka. Działo z t92 howitzer 240mm bierze często czołg na jednego hita , trolling level master :)

Opublikowano

Moim zdaniem ruskie niszczyciele sa slabe ze wzgledu na cieniutki pancerz i slaba celnosc. Jedyne co w sobie maja to wysokotierowe dzialka na nizszych tierach i mobilnosc.

Co do artylerii to jest taka posrednia w porownaniu do innych. S-51 jest bardzo fajne.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...