Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kiedy ma wyjść DayZ?

F3AR.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W grudniu ma wyjść pierwsza wersja.

PS. Ten tekst na czerwono mogłeś sobie darować.

600925.png

Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'MPC Forum' rozdział XLVIII pkt. π.

Opublikowano

W grudniu ma wyjść pierwsza wersja.

PS. Ten tekst na czerwono mogłeś sobie darować.

A dokładnie na początku a jest jakaś możliwość że wyjdzie w tym miesiącu ?

PS.Nieee :D

Opublikowano

Jest możliwosć że pod koniec listopada ciecie.

Nie ma takiej możliwości. Najszybciej 11 grudnia.

600925.png

Opublikowano

Jest taka możliwość. Końcówka listopada.

Ciekawe gdzie to wyczytałeś. To że będziesz tak gadać (bez dowodów) to nie sprawi że wyjdzie wcześniej.

600925.png

Opublikowano

Końcówka listopada ma być update do DayZ Mod, a nie gra.

600925.png

Opublikowano

A myslicie ze lepiej sie gra w Dayz czy WarZ , ja osobiscie wole WarZ... Ale nie wiem jak to bedzie z tym Dayz...

WarZ, gra jest swietna, a zwlaszcza ze zabijasz ludzi xD

A w DayZ z tego co czytalem to spotykasz tam 1-2 Ludzi i rozwalacie Zombie

Chyba ze jak pisze Joony, w tym grudniu bedzie cos lepszego... Kto wie, co? ;d

Opublikowano

A myslicie ze lepiej sie gra w Dayz czy WarZ , ja osobiscie wole WarZ... Ale nie wiem jak to bedzie z tym Dayz...

WarZ, gra jest swietna, a zwlaszcza ze zabijasz ludzi xD

A w DayZ z tego co czytalem to spotykasz tam 1-2 Ludzi i rozwalacie Zombie

Chyba ze jak pisze Joony, w tym grudniu bedzie cos lepszego... Kto wie, co? ;d

Bohemia nie zdradza szczegółów na temat gry. Pokazali tylko kilka screenshotów i umowną date premiery. Przekonamy się gdy wypuszczą alphe.

600925.png

Opublikowano

Milcz, ty mozesz sadzic ze lepszy jest Dayz, ja wole WarZ. Dayz ma wiele bugow... Co mozna latwo sprawdzic.

I to jest kwestia gustu, dałnie.

Opublikowano

Dobra gimbusie. Na jakiej podstawie sądzisz,że WarZ jest lepsze od DayZ jeżeli nie grałeś w to drugie ? Grałem w WarZ góra 10 minut i nie mogłem tego wytrzymać. W DayZ też grałem i się bawiłem codziennie całymi dniami. Taka prawda. DayZ zwieje to całe ruskie WarZ z powierzchni internetu.

P.S Dałnie to możesz mówić do taty jeżeli Tobie pozwoli dzieciaku.

Opublikowano

Uh oh ah Gimbus - Podstawowe wyzwisko/słowo - Frajera. Tak, moze i nie gralem w Dayz, ale ty kur** sie naucz czytac ze zrozumieniem... Powiedzialem to kwestia gustu... Ja wole WarZ ty Wolisz DayZ, koniec tematu dziekuje Dobranoc... I nie ma sensu tego ciągnąc w piz** bo tylko zbedny spam sie Robi, Wiec Koniec tematu, i pozamiatane.

Opublikowano

Brak komentarza na Takie Dzieci, polecam Psychiatryka...

(Debilne dzieci Porazka.) - O wiele lepszy Dayz? Buahahahah! To fakt DayZ z tego co wiem jest lepszy poki co, bo mozna autami jezdzic i w ogole, ale ty jestes kretynem i nie wiesz ze WarZ wyszlo bodajze 15 Pazdziernika... Wiec o czym mu tutaj mowimy, poczytaj troche tematy zwiazane z WarZ, to pogadamy, Nie mam zamiaru ciagnac tej konferencji. Pis Joł.

Opublikowano

Widzę,że twoje argumenty się skończyły. Strzelam. Masz 13 lat. A co do gry yo DayZ jako mod był o niebo lepszy od WarZ. W grudniu wyjdzie samodzielna gra DayZ w wersji Alpha,a jak wiemy WarZ jest teraz w wersji alpha i wygląda tragicznie. Nie masz prawa porównywać WarZ do DayZ bo to zupełnie inna liga kretynie. Dzięki.

Opublikowano

A ten frajer dalej z tym kretynem, weź skończ bo twoje teksty są prymitywne, a strzelac to sobie mozesz do Swoich starszych, za zgodą IksDe, poprostu ryj Ci noobie zatyka, bo jestem mlodszy a ty starszy, i nie masz juz co pierdolic. Co za debil, brak słow i to totalnie. A jak sami dobrze wiemy, Dayz jest to mod oparty na grze Arma 2 wiec mi nie pierdol ze WarZ to gowno, jakby to frajerze glupi bylo gowno, to by nie kosztowalo 100zl Czyz nie? Wiec zamknij morde, i przestan juz pierdolic bezsensownymi postami.

Opublikowano

Szykuje się banek dla dzieciaka :D O i widzę, że trafiłem w wiek. Ty nie wiesz,że DayZ będzie pełnoprawną grą? Haha Tylko idiota da tylke kasy za taki badziew jakim jest WarZ a wygląda na to, że twoi rodzice są idiotami i dali ci na to pieniądze, albo jkiś inny idiota dał Ci klucz. A i na koniec typowe gimbusiarskie słowo. Żal mi Ciebie hehe :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...