Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[UWAGA PREMIERA PACZKI][SMS SHOP][MINECRAFT][HTML][ZAPRASZAM]

kupakurcjus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Serdecznie!

Mam dla Was dosyć zaawansowany i rozbudowany panel do płatności SMS. DOSŁOWNIE ZA [FREE]

Funkcjonalności:

• Ładna oprawa graficzna.
  • Wysoka funkcjonalność.
  • Oparty o HTML5 oraz CSS3
  • Implementacja płatności HomePay
  • Implementacja płatności ProfitSMS
  • Wbudowane pliki instalacyjne
  • Wbudowana konfiguracja [nie musisz nic zmieniać w plikach jak u konkurencji!]
  • Wydawane update, łatki oraz fixy
  • System newsów w Panelu Administracyjnym pozwoli być Ci na bieżąco z nowymi wersjami!
  • Możliwość sprawdzania wersji panelu i wyłączenia tej funkcji
  • Sprawdzanie wszystkich usług w jednym okienku!
  • Konta podzielone na administracyjne oraz zwykłych użytkowników!
  • Automatyczność oparta o RCON.
  • System oparty o przyznawanie punktów

Ważne:

• Potrzebujesz przeglądarki obsługującej HTML5 - Twoja przeglądarka nie obsługuje HTML5? Bullshit, ściągnij aktualizację. Patrz, działa!

Chcesz zobaczyć jak wygląda ten panel?

Wejdź

i zaloguj się danymi:

Login: Tester

Hasło: test

UWAGA - DODAWANIE I USUWANIE

Pobierz

[ABY POBRAĆ MUSISZ MIEĆ GG I NAPISAĆ DO AUTORA TZN. DRAMO NA GG 43426676]

Skan:

https://www.virustotal.com/file/ba8000be392d78efa1a6a19bf9ceed34f6dbeb79d783a2f4553f8404ef48a906/analysis/1351725458/

Jeżeli spodobał Ci się panel - napisz chociaż dziękuję.

A jak chcę nadać rangę VIPa graczowi to co mam zrobić?

W miejsce komendy wpisujesz komendę nadania graczowi grupy. Ten plugin nie posiada żadnych ograniczeń co do wykonywania komend - wpisujesz komendę nadającą załóżmy miesiąc VIPa (nie wiesz czy istnieje taka komenda? Sprawdź w dokumentacji pluginu który używasz!), ustawiasz to jako usługę, gracz wchodzi, patrzy - ooo, VIP. Kupuje i boom, w przeciągu 1 sekundy ma już VIPa na serwerze!

Chcesz odbanować gracza? To samo! unban GRACZ - i tyle starcza!

Jak zrobić komendę która zawsze odwołuje się do innego gracza? Przykładowo ktoś chce kupić diamenty, jak mam mu je nadawać skoro nie wiem kto to?

To proste! Wpisujesz po prostu "GRACZ" w miejsce gdzie ma być nick gracza! Przykładowo:

give GRACZ diamond 5

Podziękowania dla:

Mat530 - tło panelu

Cheezz - pomoc przy pisaniu panelu

Cytat

Od tej pory myślę, że się skończą głupie tematy " Proszę o SKLEP ".

Uwaga! Do instalacji, wymagane jest podanie prawidłowej licencji, która umieszczona jest w folderze. Bez niej sklep nam nie ruszy.

Sklep nie jest mojego autorstwa, lecz tego pana z obu linków "Dramo". Ja go tylko udostępniam, aby zakończyć spam ludzi a między innymi również wyłudzenia od "_KakaCper_", który ostatnio nadużywa swoich praw.

Myślę, że temat można podpiąć - to ludzie będą bardziej widzieli ten sklep .

@ [TUTORIAL - KONFIGURACJA - INSTALACJA] @

~ Dla wszystkich, którzy mają problem z instalacją ~

Spoiler

1. Wypakowujemy pliki, które pobraliśmy i otwieramy folder w którym się to one znajdują.

2. Zaznaczamy pliki i wrzucamy je na swój FTP, ja tutaj dla przykładu używać będę (Webserv) // localhost.

347y91t.jpg

** Aby działał Ci skrypt, twój hosting musi być wyposażony w: PHP 5+. Czyli jakieś darmowe ugu.pl // cba.pl - mogą miewać problemy, ale nie koniecznie. Cba.pl ostatnio dobrze sobie radzi.

Teraz przejdziemy do licencje:

# ZŁA LICENCJA #

2hx4u9k.jpg

2qk7xq0.jpg

** Jak widać, jeżeli wpiszemy złą licencje nigdy nie przejdziemy dalej - nawet jeżeli byście próbowali omijać to na kilkanaście sposobów - licencja jest tylko po to, aby nam działało. Nikt z Twojego konta nie będzie pobierał pieniędzy, miał reklamę na stronie itp. Sparawdzanie.

## DOBRA LICENCJA ##

25g4bww.jpg

1. Konfiguracja bazy danych:

20as28j.jpg

1. Adres do połączenia się z bazą danych: localhost // lub inny host.

2. Nazwa bazy danych: [nazwa_bazy] nazwa jaką nadaliście

3. Nick administratora bazy danych: nazwa użytkownika [admina]

4. Hasło administratora: hasło [admina]

// jeżeli wszystko przebiegło dobrze, to powinno być tak:

2hojyhk.jpg

rlhkrl.jpg

im2ek3.jpg

2. Konfiguracja skryptu

14o0vhu.jpg

1. Wpisujemy tutaj swój ID otrzymany od swojego serwisu SMS'ów Premium

2. Ja korzytająć z Dotpay.pl zaznaczyłem ProfitSMS

3. Wpisuejmy nazwę użytkownika: np. Kenwood25

4. Hasło dostępu do Kenwood25

5. - || -

6. IP naszego serwera (bez portu)

// następnie

2q1i89v.jpg

! Najważniejsze - aby wypełnić tak jak jest tutaj

:)

Brawo! Teraz wystarczy się zalogować i obsługiwać Sklep. Myślę, że teraz nie można już mieć problemów, bo na inny prostszy sposób nie idzie tego wytłumaczyć. Jeżeli masz jakieś błędy to strona leży po twoim hostingu lub twojej administracja. U mnie działa na localhost. Nie chce znów pokazywać jak się kupuje, bo nie chce mi się znów marnować kasy. Jeżeli macie problem z dodawaniem usługi piszcie w komentarzach, to postaram się dokończyć jeszcze TUTORIAL z tym problemem.

Uwaga! Ze względu apelacji użytkownika: KAMIKADZEKKS & z zaciekawienia i poszperania trochę po necie tak jest taka możliwość, że możecie podlegać opłacie. Jedyna uwaga - nie każdy musi podlegać takiej opłacie. Nie każdego sprawdzają, chyba że ktoś was podkabluję lub US sam Cię namierzy a więc:

- każdy instaluje sklep na własną odpowiedzialność w związku z opłatami skarbowymi

SORY ZA ZŁA KATEGORIE ALE JESTEM Z ANGLI I NIE WIEM O CO SIĘ ROZCHODZI :P

MPC Love<3

Opublikowano

Nie chcę nic mówić ale Handel na MPC jest zakazany. Inteligętnie napisałeś temat bo nigdzie nie napisałes ze skrypt jest płatny a licencja na to wskazuję :)

bdccLsFwED.png

Opublikowano

Zakaz handlu na MpcForum.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...