Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bukkit

w0j73k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, mam pytanko. Jak zrobic upgrade Bukkita tak zeby ludziom nie poginely itemy ? gildie itp itd ...

Wczesniej jak zmienialem z 1.3.2 na 1.4.2 to wszystko poginelo. Teraz chcialebym zrobic update do ver R0.3 i chce uniknac takiego incydentu

Opublikowano

nie ma bata. z kolejną wersją są nowe itemy ustawienia itp. mapkę też trzeba zrobić nową by były nowe rzeczy.

xxx

Opublikowano

no ale jakie nowe rzeczy ? mam 1.4.2 i chce zmienic na 1.4.2 - zmienia się tylko realese w ktorym naprawiane sa bugi :)

przeciez cala lista graczy + to co maja musi byc gdzies zapisane i na 100% mozna to podmienic, tylko nie wiem gdzie i jak

Opublikowano

Zmień po prostu sam plik silnika i tyle.

Nic Ci nie przepadnie ;)

Możesz też zrobić kopię plików, zanim to zrobisz - na wszelki wypadek.

Oficjalny profil Craftserve.pl

Nie załatwiamy spraw na PW - piszcie do supportu za pomocą formularza na naszej stronie.

Wszystkie nasze serwery można testować przez 24h za darmo, bez żadnych zobowiązań i kombinacji - wystarczy utworzyć serwer.

Opublikowano

chodzi Ci o plik craftbukkit.1.4.2 .... .jar ?

jezeli tak to nie mam do niego dostepu ftw -.-

Ściągnij po prostu wszystkie pliki z FTP na dysk.

Jeżeli masz serwer u nas to zmiana silnika nie zmodyfikuje innych plików + mamy system kopii zapasowych z ostatnich 3 dni, wystarczy napisać do helpdesku.

Oficjalny profil Craftserve.pl

Nie załatwiamy spraw na PW - piszcie do supportu za pomocą formularza na naszej stronie.

Wszystkie nasze serwery można testować przez 24h za darmo, bez żadnych zobowiązań i kombinacji - wystarczy utworzyć serwer.

Opublikowano

mam serwer w ownserwer ;f

Nie mam dostepu do pliku craftbukkit - a zapewne jak wezme w panelu opcje "instalacji" nowej ver to wszystko pojdzie sie ....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...