Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Czołg premium 1500golda

adikasYou

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam Ci Churchilla, ladnie zarabia calkiem dzialko szybkie, ladnie penetruje (tiery ze swojego poziomu), pancerz tez nie najgorszy.

imper.png
Opublikowano

Churchill jest dobrym pomysłem, ponieważ grając ruskimi możesz szkolić czołgistów, prawie zawsze jest na topie, działo ładuje 2 sekundy. Pozdrawiam:D

Jeśli masz jakieś pytania odnośnie WOTa chętnie na nie odpowiem :)

Gram w: Left 4 dead 2, World of Tanks, War Thunder,Tibia(Azura)

Napisz może coś razem pogramy:)
Pomogłem daj + :)

Opublikowano

Jeszcze temat jest nie zamknięty, a nie chcę robić kolejnego to spytam, jeżeli za późno to z góry przepraszam.

Też jestem przy takim wyborze, tyle że właśnie nie wiem czy uzbierać jeszcze 250 golda(w sumię 1750) i zakupić Matilde BP czy jednak Churchila?

Opublikowano

Polecam Churchilla. Moim zdaniem najlepszy z 5 tierow premium. Ma szybkie dzialko z niezlym dmg i penettacja. Na topie niedopokonania dla mniejszych tierow co przeklada sie na kredyty.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Kup Churchlawe, polecam , szkoda ,ze sie spozniliscie z zakupami :-S Churchlawa i Valentynka byly za 50% ceny , czyli 750 Gold :-)

TEKST MIESIĄCA - obecnie na forum jako"Mauurycy":

...WarZ jest troche słabsze i mniej rozwinięte od dayz

Opublikowano

Churchill

Szybko przeładowuje

Dobry pancerz

i dzialo tez nie najgorsze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...