Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Opaska/Ban

kusiu67

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, resetuje się honor. Najmniejsze wykroczenie typu ostrzeżenie, bądź uwaga jest nagradzana pozbyciem się wszystkich punktów honoru.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Hmm mi juz wyzerowali, nick Kusiowsky. Patrzylem z innego konta, wczesniej tak samo mi wyzerowali przy banie 3 dniowym.

Btw. Nastpeny ban na ile bedize? miesiac czy perm ? o.0

Opublikowano

Hmm mi juz wyzerowali, nick Kusiowsky. Patrzylem z innego konta, wczesniej tak samo mi wyzerowali przy banie 3 dniowym.

Btw. Nastpeny ban na ile bedize? miesiac czy perm ? o.0

lol.

upomnienie

3dni

7dni

2tyg

perm (lub kolejny 2tyg zalezy od riotu)

Opublikowano

Mi wyzerowali honor, a o dziwo bana żadnego nie dostałem.

shh

może dostałeś ostrzeżenie, ale nie pokazało Ci się przy logowaniu ;-)

też tak miałem, niby nic, poszedłem na dwór z honorami a wracam i po 0.

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Chuja, nie ma jana na 2 tyg. Jest na perm, ale dla tych najgorszycch. Wiem coś o tym bo bana na 7

mmiałem milion razy

Kocham frydgi

18706.png

Opublikowano

jak nie będziecie chujami i nie dacie się zbanować, to nie będziecie mieć problemu z honorem.

Niektórym trudno zrozumieć, że przegrana to też ich wina, a nie całej reszty :rolleyes:.

Ostatnio przegrałem 3 gry pod rząd i jedynie Polacy w teamie płakali i wyzywali wszystkich od debilów i lamusów...

Mi wyzerowali honor, a o dziwo bana żadnego nie dostałem.

shh

Nie "handlowałeś" punktami? Możliwe, że Riotowi coś nie pasowało (np. zbyt często ostawałeś od tych samych graczy) i usunęli?

7m9a.png

Opublikowano

no to kurwa dziwna ta wasza tabela banów jak ja kiedys dostalem bana na 3 dni a potem spowrotem na 1 -,-

Jeżeli dostałeś bana na 3 dni, a po jakimś czasie dostałeś na 1 dzień to nie ma się co dziwić. Wszystkie upomnienia itp się zerują po jakimś czasie niedostawania ostrzeżeń i banów.

45a1e9d714fa5.jpg
Opublikowano

Ja nawet upomnienia nie dostalem, tylko 3 dni. Teraz na tydzień.

Ban praktycznie za nic, ale oczywiscie to jest trybunal tam siedza kurwy ktore klikaja ukarz dla zalosnych 100ip czy cos w tym stylu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...