Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy da się odzyskać kradzione konto?

leniu60006000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No można odzyskać konto. Jedynie musisz udowodnić, że to skradzione konto było twoje. Czyli np, mówisz co ostatnio kupiłeś, jakieś dane szczegółowe itd.

Opublikowano

Kupowałes PSC? Wysyłałeś SMS'y? Jak tak to pisz do supportu. Podaj te dane (numery transakcji, numery fona itp.), oraz jeżeli masz stałe IP to też je podaj.

Opublikowano

Ludziska nie czytacie uważnie jak chce się dowiedzieć czy prawdą jest to że po 40 dniach już nie można konta odzyskać bo gdzieś tam czytałem tak na to mi odpowiedzcie będę wdzięczny :D

Napisano 25 July 2012 - 22:23

To ja też dołoże się do off topu.Odzyskanie konta po 40 dniach jest już niemożliwe.

Opublikowano

Raczej tak, a w każdym bądź razie warto spróbować. Wystarczy napisać do supportu, że zostało skradzione konto a oni wyślą Tobie listę pytań do weryfikacji konta. A jeśli jednak upłynie takowy termin to na pewno odpiszą i poinformują o tym :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...