Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Dobrze zarabia PzIII/IV i czy JagdPzIV przebija 7 tiery ?

Uszin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemak chcę się dowiedzieć od was jak zarabia PzIII/IV i czy czesto wychodzi na plusie czy minusie i czy drogo wychodzi i niego amunicja.

I czy JagdPzIV przebija 7 tiery bo mój kolega powiedział że niemoze przebić nawet Tigera od boku z najlepszy dzialkiem czy to prawa mam go zbadanego i nieiwem czy go kupić;)

Opublikowano

1. To zależy czy umiesz grać nim. Na początku zawsze jest ciężko, z czasem będzie lepiej

2. Widocznie twój kolega nie umie grać, tym TD da sie przebić każdy 7 tier oprócz wieży T29

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Na plusie raczej zawsze ale osobiście wolałbym zarabiać Humelem

Jagoda to czołg ... specyficzny , osobiście w połowie grindowania sprzedałem i poszedłem na Ferdka linią od Tigera P

Opublikowano

Jagodą gra się podobnie ja Stugiem czyli bardzo przyjemnie.Przebija wiekszosc.Co do PzIII/IV to jak każdym V tierem strasznie trudno jest wyjść na - ;)

Opublikowano

JagdPzIV jako świeżo kupiony TD to się fatalnie gra, trudno trafić w taki 6-7 tier i zadać jakieś obrażenia, ale jak się rozegra parę bitew, nazbiera expa i wyrobi działko, to świetna maszynka. Osobiście nie można go porównywać do swojego poprzednika, bo to nie to samo. Ale jak najbardziej polecam go kupić.

Opublikowano

Falp_pl napisał że ktuj kolega nie umie grać i to 100% racji xD Jak można nie przebić Togera jagódką od boku Ha ha przebija wszystkie 7 :P . Pozdro!

Opublikowano

1. PzIII/IV zarabia podobnie jak kazdy 5 tier. Nie trzeba miec sporych umiejetnosc aby nim wyjsc na + .

2. Oczywiscie ze przebija Tigera. Twoj kolega widocznie gral na standartowym dzialku i dlatego go nie przebijal.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...