Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]Nowy serwer Survival 17 slotów !Dowiedz się a nie pożałujesz

SilverHTG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich.Chce Zapowiedzieć serwer survival Z 17 slotami może powiększymy.Więc może ktos sobie pomyśly co za głupek po co to wystawiasz ale nie wystawiam to po to żeby wam przekazać informacje.Więc tak Serwer Będzie miał typ Survival.Nie będzie on miał WL ani Premium.Będzie bez lagów.Zaczynasz na spawnie i wychodzisz w głąb lasu i się budujesz z pluginem Factions :) Chcę też wam powiedzieć

,że szukamy Moderatorów ktorzy by ogarniali chat serwera i nie tylko! szukamy Budowniczych Którzy umieją naprawde dobrze budować.

3 pierwszych Graczy Dostanie Prezent w postaci Diamentów albo coś podobnego.Jest możliwość kupna Vipa SuperVipa i Gamemoda [troszkę drogo :) Po to Wam to mówie żebyście się przygotowali :D

Oficjalny Start Będzie o godzinie 16:00 w niedziele albo w poniedziałek zależy jak sie wyrobimy ale to wam powiem w sobote.Tak jak mówiłem Serwer Survival zaczynasz robic frakcje.Szukamy Modów i budowniczych. Jak chcesz już teraz mieć robote moda albo boba napisz na gg :44454951 Szukamy także sponsora.Nie komentujcie źle to moja pierwsza zapowiedź.

Opublikowano

Hej chciałabym zostać jednym z moderatorów mam 13 lat jestem ogarnięta znam dość dużo pluginów i komend będę pomagać jak tylko się da i umiem ładnie budować. Niestety premium nie mam ale będę mieć za mniej więcej tydzień :) Proszę o zastanowienie się i o szybką odpowiedź. Mój nick Czarna_Pantera

Opublikowano

Mówiłem już jestem na gg Temat Na MPC nie jest po to by zaśmiecać podaniem na Moderatora

Uwaga Administracja Ustalała nazwe serwera i wybraliśmy BananaCraft :) niedługo podam strone serwera

Opublikowano

Ok Szukamy Kogoś kto by zrobił strone.ja akurat nie ogarniam tego bo nigdy nie robiłem.Więc szukamy kogoś od strony.Dostał by range Svip.

Ok Nie mamy już miejsc na Moderatora.Został Budowniczy.powiem tylko ,że budowniczy ma te same prawa co Mod.Więc to jest praktycznie to samo tylko trzeba umieć budować :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...