Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Help] Bad CD-Key

Sajjuk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Przed chwilą chciałem sobie pośmigać w DayZ. Tradycyjnie wchodzę w listę serwerów, wybieram serwer i ciach! Wyskakuje BAD-CD Key.

ArmaII Jest zakupiona razem z dodatkiem.

Wie ktoś o co tu chodzi?

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Zakupiłem klucz przez allegro i wpisałem w konto steam.

Pobierałem grę 1 dzień i nie chce mi się znowu pobierać :D ale jak będzie trzeba to ściągnę znowu...

Opublikowano

Bardzo ci dobrze, nie chciałeś mi pomóc z podobnym błędem i wyjechałeś z tekstem ''MPC nie popiera piractwa'', a więc ja Ci spróbuje pomóc ale w drastyczny sposób. Spróbuj ściągnąć cracka, czasami dużo daje :D :D. żeby nie było pisze na temat ;)

Oups, up odpowiedział szybciej na swoje pytanie, ale pozostawiam posta, może komuś się przyda -.-

Opublikowano

Zakupiłem klucz przez allegro i wpisałem w konto steam.

Pobierałem grę 1 dzień i nie chce mi się znowu pobierać :D ale jak będzie trzeba to ściągnę znowu...

Niestety chyba będziesz musiał na nowo pobrać bo nie widzę innych rozwiązań.Albo możliwe że podał ci zły kod ale na pewno nie jak przez allegro.

Opublikowano

wysłałem wiadomość do supportu z kluczem i poczekać teraz trzeba, co oni tam powiedzą... Jeżeli klucz był kradziony to trzeba będzie z gościem pogadać o zwrocie kasy, a jak nie odda to zgłosić na policje...

Opublikowano

wysłałem wiadomość do supportu z kluczem i poczekać teraz trzeba, co oni tam powiedzą... Jeżeli klucz był kradziony to trzeba będzie z gościem pogadać o zwrocie kasy, a jak nie odda to zgłosić na policje...

Na policji mogą cie wydymać. Do allego napisz.

600925.png

Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'MPC Forum' rozdział XLVIII pkt. π.

Opublikowano

do supportu allegro?

Tak.Tylko podaj im wszystko co masz na tego użytkownika który ci sprzedał Klucz nick,Potwierdzenie transakcji (że wysłałeś kase itd).

BTW

A pisałeś wg do tego użytkownika który ci sprzedał ten klucz?

Opublikowano

przepraszam, że piszę przed 24h (zostało się 2h), ale dostałem bardzo ważną informację... Konto użytkownika, który mi sprzedał ten klucz zostało zawieszone przez Allegro... Czy dałoby się odzyskać w jakiś sposób pieniądze?

Opublikowano

Pisz do Allego że zostałeś oszukany. Że nie otrzymałeś towaru a kase wpłaciłeś.

600925.png

Opublikowano

Znaczy ja dostałem towar, ale z tego co mogłem wywnioskować to towar był kradziony ale nie wiedziałem o tym wtedy i zapłaciłem... Steam nawet mi grę z konta usunął...

Opublikowano

Jak zwal tak zwal. Dzwoń do allego (ja bym zadzwonił), albo e-mail. Na pewno coś z tym zrobią.

600925.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...