Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z optifine w minecraft ... zajrzyj : P

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc gdy od nowa nawet przeinstaluje minecraft'a i wpakuje do niego mod optifine .. mody wgrywać umiem ale nie o to chodzi ... gram sobie normalnie z tym modem ale po jakiejś minucie minecraft mi się wyłącza . nie jest to crash tylko zamyka mi się okno minecraft'a , Ale zawsze po takim wyłączeniu gry pojawia mi się nowy dokument tekstowy pod nazwą "hs_err_pid2740" . Cyfry są prawie zawsze inne . Zawartość tego dokumentu macie w tym linku : http://wklej.org/id/865634/ proszę bardzo o pomoc : /

PS. jak pobieram jakąś paczkę modyfikacji to jest tak samo : (

Opublikowano

Parametry Kompa?

Edit#

Na dole pisac sorry ;P

Windows 2000? moze tego wina

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Dobra.Sprawa wyjaśniona. Chodziło o to że muszę mieć ustawione chunk loading na smooth (domyślnie jest na default) i muszę posiadać jakąs tam odpowiednią wersje mc : >

Opublikowano

Witam,

Więc mam problem z OptiFine jeszcze gdy nie miałem OptiFine działalo wszystko ok bez lagów i w ogóle, gdy już wgrałem Optifine to gdy chodze jakby lekko tepał sie do przodu, oczywiscie nie dużo, ale to jest wnerwiające, proszę o jak najszybszą pomoc :)

Z góry dzieki :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...