Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

mineshafter.appspot.com- czy rejestracju na mineshafter jest płatna?

tapout10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chaciałbym was zapytac czy jrejestracja na Mineshaterze jest płatna, wole o to zapytać niż potem bulic nie wiadomo ile za jedną głupią rzecz.

prosze o szybka odpowiedz Daje Like

B.R.O to chyba typ z innej bajki,

Choć tak jak my nosi kaptur i nike,

Choć tak jak nikt składa wersy na kartki,

I tak go pocisnę niech skurwiel się martwi..

Kochana Administracjo! Proszę nie edytować mi profilu! Z góry dziękuje!

Opublikowano

Nie polecamy tej wersji Mineshaftera, często ma spore przerwy w aktualizacjach i inne problemy.

W tej chwili rozwijany jest Mineshafter Squared - http://mineshaftersquared.com/

U nas w Panelu to jedyna dostępna wersja, oraz większość publicznych serwerów z niej korzysta - między innymi Serwer Hardcore

Rejestracja sprowadza się do utworzenia darmowego konta na minecraft.net

Na samej stronie mineshaftera nie musisz nić robić, chyba, że chcesz sobie ustawić skina ;-)

Oficjalny profil Craftserve.pl

Nie załatwiamy spraw na PW - piszcie do supportu za pomocą formularza na naszej stronie.

Wszystkie nasze serwery można testować przez 24h za darmo, bez żadnych zobowiązań i kombinacji - wystarczy utworzyć serwer.

Opublikowano

aha dzieki za wszystkie informacje, ale mam jeszcze inne pytanie czy inni bedą widziec mojego skina w grze?

B.R.O to chyba typ z innej bajki,

Choć tak jak my nosi kaptur i nike,

Choć tak jak nikt składa wersy na kartki,

I tak go pocisnę niech skurwiel się martwi..

Kochana Administracjo! Proszę nie edytować mi profilu! Z góry dziękuje!

Opublikowano

aha dzieki za wszystkie informacje, ale mam jeszcze inne pytanie czy inni bedą widziec mojego skina w grze?

Jeżeli też korzystają z Mineshaftera i ustawisz skin na stronie to tak :)

Oficjalny profil Craftserve.pl

Nie załatwiamy spraw na PW - piszcie do supportu za pomocą formularza na naszej stronie.

Wszystkie nasze serwery można testować przez 24h za darmo, bez żadnych zobowiązań i kombinacji - wystarczy utworzyć serwer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...