Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Różnica między CF NA i EU

Szalu.<3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na wersji NA jest więcej broni i map. Jednak na EU z czasem pojawiają się te mapy co są na NA.

W wersji amerykańskiej (NA) jest więcej graczy i chyba mniej hackerów, ponieważ są częste aktualizacje X-Trapa.

Dlatego nowo powstałe hacki działają max.3 dni.

W wersji europejskiej dużym plusem jest to, że gra dużo polaków, więcej niż na wersji amerykańskiej.

1398258449-U383457.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja tam osobiście wole cf EU bo ma więcej gp i expa za gre i mniej hackerów sle jak sam masz leprzego hacka to srasz na innych ze słabszymi hackami ;) A i w cf North America (NA) jest więcej hackerów i hacków no i jest dużo leprzych od ciebie typków i nie pozwalają ci expić spokojnie xD.

Opublikowano

@up Chyba coś Ci się pomyliło

o.O

Od wieków mniej hackerów było na CF NA. Nie wiem skąd takie info wziąłeś

:D

Exp leci wg. mnie identycznie

;)

Opublikowano

Ja tam osobiście wole cf EU bo ma więcej gp i expa za gre i mniej hackerów sle jak sam masz leprzego hacka to srasz na innych ze słabszymi hackami ;) A i w cf North America (NA) jest więcej hackerów i hacków no i jest dużo leprzych od ciebie typków i nie pozwalają ci expić spokojnie xD.

hahahahahhahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahaha :)

Od kiedy na NA jest dużo chackerów ? Na EU auktalizacja X-trapa jest może raz na miesiąc a na NA dużo dużo częsciej. ,, i jest dużo leprzych od ciebie typków'' idź na serwer gdzie grają nooby typu uk 2 , aplha server ...

2isw7yf.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...