Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z trainerem by gmz

therock45

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, to znowu ja i tym razem moje pytanie brzmi: Uruchomilem w nfs'dy, 1 w sandboxie + 1 trainer, klikam F9 (Auto finish) wchodze= Cheat dziala tylko na 1 nfs'dzie, a 2 po aresztowaniu nie ucieka (:

Co mam zrobić aby działało?,jak by się dało to prosił bym o dokladną instrukcję. Z góry powiem, że uruchamiam 2 nfs, a nie 1 dlatego że nie mam dostępnej osoby do grania.

Opublikowano

Witam, to znowu ja i tym razem moje pytanie brzmi: Uruchomilem w nfs'dy, 1 w sandboxie + 1 trainer, klikam F9 (Auto finish) wchodze= Cheat dziala tylko na 1 nfs'dzie, a 2 po aresztowaniu nie ucieka (:

Co mam zrobić aby działało?,jak by się dało to prosił bym o dokladną instrukcję. Z góry powiem, że uruchamiam 2 nfs, a nie 1 dlatego że nie mam dostępnej osoby do grania.

Po co Ci hack na 2? Ten drugi na, którym nie działa jest w tym wypadku osłem ofiarnym i na nim się nie zarabia.

Wiem, ale tam nikt nie odpisuje :D, i nie wiem czy ma to cos do rzeczy ale gram na wylaczonej synchronizacji pionowej.

Jeśli napiszesz w tamtym temacie on znów podbije się na liście więc jest identyczna szansa, że ktoś to zobaczy.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Po co Ci hack na 2? Ten drugi na, którym nie działa jest w tym wypadku osłem ofiarnym i na nim się nie zarabia.

Jeśli napiszesz w tamtym temacie on znów podbije się na liście więc jest identyczna szansa, że ktoś to zobaczy.

wczoraj nie wiem jak ale na 5 min udalo mi sie zalaczyc na 2 nfs trainera i zarabialem 5 tys+ zlote karty, a jak ten 2 nfs nie ucieknie to bede mial 3tys+ srebrne karty. Dlatego chcem aby dzialal mi na 1 i na 2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...