Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

hasło win 7 ;c

Mongoły_Back

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli chcesz je znać to polecam ophcrack. A do usunięcia to poszukaj w Google, bo ja mam na płycie i nie chce mi sie jej włanczać zeby sprawdzic nazwe.

Opublikowano

Da się, ale wierz mi że nie będzie Ci się wbijać do jądra systemu albo robić formata :D To jest trudna sprawa. Albo weź go pod szantaż, ze jak ci nie poda hasła to powiesz mamie że sika do umywalki xD

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Da się, ale wierz mi że nie będzie Ci się wbijać do jądra systemu albo robić formata :D To jest trudna sprawa. Albo weź go pod szantaż, ze jak ci nie poda hasła to powiesz mamie że sika do umywalki xD

Usunąc to nie jest zaden problem. W internecie znajdziesz setki programów do usuwania.
Opublikowano

Już znalazłem program do zmiany tamtego hasła.

@teso

masz gg? jeśli tak to podaj lub napisz do mnie.(mam w profilu)

czy ten ophcrack jest trudny do ogarnięcia?

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Hirens boot cd na pendrive albo nagrac na plytce, odpalaisz mini windows xp i w narzedziach szukasz programow do lamania/odczytywania hasla. Ktorys z tych kilku tem zawartych mial opcje dodania nowego uzytkownika z prawami administratora.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...