Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Home.PL domena PL.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uważaj bo jak wykryją to, to może być źle podawanie fałszywych danych jest karane :) Ale jak nie wykryją to nic nie powinno się stać. Po roku normalnie umowe możesz zerwać po za tym regulamin jest więc czemu nie czytasz ;>

bdccLsFwED.png

Opublikowano

No po prostu logujesz się do FileZilli i przeciągasz do niej pliki.

Dokładnie to wypełniasz i klikasz zaloguj:

http://scr.hu/3j4/l00b3

Następnie jak się zalogujesz w to miejsce przeciągasz grafikę/skrypty:

http://scr.hu/3j4/5gtss

(ja akurat nie jestem zalogowany)

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Powinno być dobrze, też podawałem fałszywe i jeszcze mnie nie wsadzili :D.

Jeszcze :) Jak będziesz trzymał na serwerze coś niezgodne z polskim prawem albo z regulaminem hostingu mogą to wykryć, a w tedy jak będziesz miał pecha to może być źle:)

Po za tym nie rozumiem ludzi po co podawać fałszywe dane jak i tak do niczego nie jesteś zobowiązany nie musisz po roku przedłużać. Jak będziesz chciał to przedłużysz jak nie to nie.

bdccLsFwED.png

Opublikowano

Jeżeli już podajesz fałszywe dane to podaj jakieś normalne np. (Adam Kowal) a nie np.(faidfsa idasduasid) Bo to nei ma sensu : )

Tak. Nic tu nie ma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...