Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Premium do bf3 czy moh warfighter?

Masalkov

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co lepiej kupić? za 100 zł bf3 premium czy za 120 moha?

Jeśli chcesz żebym ci zmontował demko wyślij je na pw. Robię to za darmo bo lubie. YOŁ '-'

Opublikowano

Premium. MoH zbiera same negatywne opinie, i zgadzam się z nimi(grałem 9 godzin).

Prawdziwa szczera recenzja.

MOBO-Asus P8Z68-V/GEN3 CPU-Intel Core i5 2500K(4,7GHz)+SilentiumPC Fortis HE1225

GPU-2xAsus 7870 DCII HDD-Western Digital 500GB, SATA/600, 64MB

PSU-OCZ ZX-Series 850W SLI Modular PSU 80Plus Gold CASE-Zalman Z9 U3

RAM-Kingston HyperX 2x4GB 1600MHz DDR3 NAP-Samsung DVD -/+ R/RW 22x

Opublikowano

Ja również bardziej poleciłbym Ci premium.

Masz naprawdę fajne mapki i dużo nowych dodatków np. unikatowy nóż, nieśmiertelniki itd.

MoH podobno szybko się nudzi z tego co słyszałem.

Opublikowano

Ja też polecam premium. Dostęp do wszystkich DLC za 100zł warto. Na razie MoH to sterta bugów, i nie opłaca się kupować (przynajmniej na razie).

600925.png

Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'MPC Forum' rozdział XLVIII pkt. π.

Opublikowano

Zamiast premium kup sobie kolejną grę, bądź zakup sobie dodatki za +-50zł a resztę odłuż.

No, chyba że nie masz żadnego dodatku a zagrywasz się w podstawkę, premium to zbędny bajer.

Opublikowano

mam b2k, ale jak czytam te opinie to zniechęca mnie to do kupna moha. Kolega mówi żebym kupił moha, ale to jeden wielki shit. Jaką gre googlus polecasz oprócz coda ( strzelanki ) Prawdopodobnie kupie premium.

Jeśli chcesz żebym ci zmontował demko wyślij je na pw. Robię to za darmo bo lubie. YOŁ '-'

Opublikowano

Obecnie nie ma co się oszukiwać, BF3 i COD to najlepsze gry. Zabawa w f2p czy też sieciówki nie ma zbytniego sensu.

MOH to nie syf, póki co gra się przyzwoicie, bugi owszem są ale nie można nazwać tej gry "shitem". Patche się szykują, zobaczymy.

Masz B2K, CQ chodzi po 30zł, AK 30-40zł, w sumie 60-70.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...