Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dead Island ... Jakiego bohatera (broń) wybrać?

99KaNaK99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko.

Mam do was dosyć głupie zapytanie... Jak myślicie,którą broń (tą na początku gry) wybrać?

Jest tam dostępna :

a)broń rzucana(wiadomo) LOGAN

b)broń palna(pistolety,karabiny itp.) PURNA

c)broń sieczna(noże,maczety,dzidy) XIAN MEI

d)broń obuchowa(młoty i wgl. wszystko co tępe) Sam B.

Kto grał powinien wiedzieć o co chodzi i myślę,że doradzicie mi co wybrać...Wiem,że to trochę głupie ale chce grać tak aby było mi przyjemnie grać daną bronią...

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć.

Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Zawężam wybory... Teraz musimy wybrać pomiędzy Loganem a Xian Mei... PoMoCyY!!!

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć.

Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Refresh . Miło by było jakby ktoś odpowiedział :)

/triplepost

Opublikowano

Nie daliście mi odpowiedzi (nie nie będę miał do was żalu do końca życia),więc zdecydowałem sam ...Wybrałem Saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaama B!

Opublikowano

DO ZAMKNIĘCIA!

Opublikowano

Nie daliście mi odpowiedzi (nie nie będę miał do was żalu do końca życia),więc zdecydowałem sam ...Wybrałem Saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaama B!

posty nabijasz? jeron weź go ogarnij jak można :>

sory za offtopic

//spam :C

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...