Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Zdobycie florenów za free na neti

Skipper_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

JAk w temacie.widziałem tutka ale nie \stety to dziala tylko na neostradzie :( .Kolega mówił mi że jak ma się 4000sałaty[czy jakos tak]To wtedy dostanie się 100florenów.Sa jakieś sposoby na zarobienie florenów za free?

xxx

Opublikowano

Za tą opcje można było dostać 750 FL a nie 100:) , z tego co wiadomo to już nie działa .... wiadomo mi też że darmowego sposobu na florki nie ma , no chyba że będziesz oglądał filmiki , albo wypełniał ankiety , tylko że w takie coś moim zdanie nie warto sie bawić.....

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Tera znalazłem w miare zaufany hack ale niestety trzeba cos tam wypelnic wyslac SMS i pewnie zezre duuuzo kasy.Może... bo pisali że jest za free

xxx

Opublikowano

Zanim czegoś takiego użyjesz zastanów się 100 razy , :) były już hacki typu nabijanie florenów , sianogroszy itd , z tym że to wszystko to tylko jedna wielka ściema , naciąganie i oszukiwanie naiwnych ludzi ...mogę powiedzieć że na 99% nie ma czegoś takiego jak hacki do farmy ....

1377863814-U611928.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...