Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Craftserve - kupić serwer Wooden?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio z kolegami chcieliśmy kupić serwa 10 slotów około i z pluginami i pytanie do Was czy na 10 osobach + 13/15 pluginów nie będzie lagować?

Bo cena jak na 10 slotów jest atrakcyjna.

Jest jakaś usługa do przetestowania?

Opublikowano

Jest jakaś usługa do przetestowania?

Właśnie wysłaliśmy Ci kod na 7 dni testów na PW - inne zainteresowane osoby mogą pisać w tej sprawie do helpdesku :)

Oficjalny profil Craftserve.pl

Nie załatwiamy spraw na PW - piszcie do supportu za pomocą formularza na naszej stronie.

Wszystkie nasze serwery można testować przez 24h za darmo, bez żadnych zobowiązań i kombinacji - wystarczy utworzyć serwer.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Dołaczam sie do pytania

Właśnie wysłaliśmy Ci kod na 7 dni testów na PW - inne zainteresowane osoby mogą pisać w tej sprawie do helpdesku :)

ja też chce sobie przetestowac bo chce kupic a nie wiem jak bedzie dzial wiec jakbyscie mogli to wyslijcie mi kod na 7 dni
Opublikowano

Craftserve to dobra firma z dużym bagażem doświadczenia,

pamiętam jak 1,5 roku temu miałem tam pierwszy serwer=zero lagów

Zna się dobrze na swoim fachu.

Opublikowano

Moim zdaniem hosting bardzo drogi.

Są też lagi.

To jest moje zdanie ponieważ miałem serwer 10 slot - 3 pluginy - w 2 graliśmy - mapa skyblock i koszmarne lagi były.

(A teraz niech masa hejtu spłynie na ten komentarz)

Opublikowano

Moim zdaniem hosting bardzo drogi.

Są też lagi.

To jest moje zdanie ponieważ miałem serwer 10 slot - 3 pluginy - w 2 graliśmy - mapa skyblock i koszmarne lagi były.

(A teraz niech masa hejtu spłynie na ten komentarz)

Juz jeden Hejter odpowiada :

Ty tylko na mineserv.eu nie narzekasz , gdzie to jest tańszy o 11zł (sms) serwer od craftserve

//nieregulaminowa sygnatura - reflink

//BR3ND

Opublikowano

Ja polecam ten hosting. Miałem tam serwer, brak lagow, administracja szybko odpisuje ;)

Opublikowano

Dla początkujących (l)adminów to dość przyjazna oferta... aczkolwiek nie mam dobrej opini o csrv.

Ja osobiście, dla dziesięciu slotów polecam mineserv.eu, a dla serwerów 20slotów+ sored.pl

Spoiler o craftserve:

Śmieszni licealiści. Drogo jak nic (kiedyś było dwa razy drożej, ale spadły im statystyki i musieli zjechać w dół).

Jeszcze jakiś śmieszny panel (zbugowany w kij)... poważny administrator nie powinen uznawać czegoś takiego.

Nawet do silnika dostępu nie masz. Reloadują maszyny, a czasami wyłączają na noc całkiem. Potem piszesz do

nich i odpisują ,że to Twoja wina bo masz niestabilne wtyczki. Autentyk: spotkałem się z czymś takim ,że napisałem

do csrv z jakimś problemem, to było pół roku temu - problem był idiotyczny, i koleś odpisał mi jakbym był ich kolegą -

"ty dzieciaku z podbazy wypierd*l te pluginy bo laguje ci w ch*j". Potem mnie przeprosili i wysłali drugą odpowiedź...

Opublikowano

Miałem tam kiedyś serwa. Może teraz już tak nie jest ale kiedyś był okres w którym przy samym pluginie worldedit gdy wyrównałem 10.000 klocków serwer padał.

Teraz z tego co widziałem już nie ma tego problemu a cena jest bardzo niska więc nawet się nie zastanawiaj i bierz :P

graphic.png

Opublikowano

Nie polecam hostingu. Jest wiele innych lepszych i tańszych + masz dostęp do silnika. Administracja nie za bardzo ogarnia - odpisują bzdury, piszą takie rzeczy jak by mieli po 13/14 lat. Nie polecam

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

ja też chce sobie przetestowac server wooden bo chce kupic a nie wiem jak będzie działało wiec jakbyscie mogli to wyslijcie mi kod na 7 dni

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

craftserve to chyba najlepsze serwery . Ja miałem z kolegami i nic nie lagowało ..

100 % POLECAM !! :)

Słuchaj moze odp mi na to kupiłem serwer na craftserve.pl opłaciłem przelewem bankowym i nic mi nie przyszło na mail.Proszę pilne.

Opublikowano

Nie zastanawiaj się to jeden z najlepszych hostingów :)

up oczekaj pare dni i jak nie dojdzie sprawdz czy dobrze wypełniłeś przelew jak tak to do cubixa :)

Opublikowano

Słuchaj moze odp mi na to kupiłem serwer na craftserve.pl opłaciłem przelewem bankowym i nic mi nie przyszło na mail.Proszę pilne.

Musisz przeczekać 2-3 dni robocze jeśli zapłaciłeś przelewem tradycyjnym.

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...