Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Rozwój maga

Kubaman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do was pytanie. Zawsze lubiłem maga. Robiłem już chyba 6 magów, ale zawsze po 40lv wymiękam i nie gram dalej - "Łee nie umiem rozwijać, co mam robić..."

A teraz pytanie. Jak mam rozwijać maga, co kupywać do 55lv aby gra nim była przyjemna i się nie nudziła?

Kupuję 2 boxy draco dziennie na nowym magu. Może się poszczęści i zarobie.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Gra magiem oferuje bardzo dużo... co prawda początki bywają trudne...

sp1 -Średnie/duże DMG/mało hp

sp2 -Średnie/Support/Pozwala z wielką łatwoscią zrobic sp3 i expic na lodzie

sp3 -Dobre/duże DMG/Sporo hp/zamrażanie^^/wg mnie najlepsze sp maga ;)

sp4 -Sp3 wystarcza/co do tego sp mysle ze jest slabe ;( (nie mialem ale nie ciągnie mnie do niego)

co kupowac?zależy od lvl...każda bron jest dobra.../nie kupuj do u5 bo jest to nie oplacalne...

a jak ci wpadnie cos u7 /zrobisz na +5/6/7/8... dobijesz lvl do lepszej broni kupujesz u6/7 +3/4/5/6/7/8 lub ulepszasz

itemy- kupuj itemy które dodają hp lub jakies dobre abski

oczywiscie nie moze zabraknąc branzoletek/naszyjnikow/pierscieni z 400hp+400pm+regeneracja pm/hp60+

no to na tyle ..

a i najlepsza wrozka do 36 lvl jest wr wody

(np na grochy/lub do ogulnego expa )

1352328162-U673632.jpg
Opublikowano

Otóż tak jak ci gra się nudzi po 40 lv'u to jeb*ij sobie kolkę w łeb i po sprawie <haha> ale teraz na poważnie :

Otóż żeby gra cię nie nudziła to chodź na rajdy Cuby oraz różne pierdołki tylko nie rób tak że rajdów do fulla bo gra po części się nudzi gdy tylko chodzi o kase ... Wiem bo sam mam 82 lv i zbierałem kasę do 25 kk i po 9kk wymiękłem i zrobiłem sobie przerwe od NT nudzi takie coś.

EQ looknij na NosBazarze ale jak kierujesz się w maga to polecam zbrojke u6/u7 a broń nawet może być u5 bo dobre dmg ma mag , dodajmy że wbiłeś już 46 lv i masz założone hooly wtedy dopiero gra się zmienia ^^ bo mam maga 53 lv to coś o tym wiem lepszy exp i różne pierdołki a jak już buffa dostaniesz to rozwala system ^^

Pozdrawiam ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...