Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] mental-jaka bron, skille itd.?

Socom95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. Dzisiaj zaczalem swoja przygode z dc universe. Juz na samym pozatku bardzo spodobal mi sie mental. Wszystko bylo by ok gdyby nie to ze kompletnie nie wiem jaka specializacje(latanie,speed) i bron wybrac do mojego bohatera. Co do weaponu, na poczatek wzialem rifle i niby fajne bronie ale wydaja sie troche nudne. Czy z czasem po wbiciu wiekszego lvl moje combo z karabinow sie zmieni?

I ostatnie pytanie. W co dawac w skillach?

Pozdrawiam

snikersproject1.png
Opublikowano

Movement nie ma większego znaczenia jaki wybierzesz. Mając rifle i widząc jej drzewko umiejętności, widzisz wszystkie combo. Rifle jest dobre dla controllera, jeżeli jesteś DPS to możesz wziąć bow.

Controller - Telekinesis + 1 moc z drzewka Ilusions

DPS - Telekinesis

Opublikowano

A czym się różni

controller od DPSa. Tzn. kim jest DPS to wiem ale co robi controller? Bo sama nazwa kontroler mi nie wiele mówi

:D

snikersproject1.png
Opublikowano

ok dzieki. Mam juz 7lvl mental+bow. Wybralem z tego drzewka telekin. 1skill(wiadomo) do tego 2 pierwsze skille z 2listy. Nie dodalem jedynie w ten skill co uzupelnia 3 najlepszym kolesia w druzynie jakas moc.

Wiesz moze mniej wiecej w jakie umoejetnosci oplaca sie dodawac pkt.?

snikersproject1.png
Opublikowano

1. pierwsza umiejętność z drzewka telekinesis

2. jakaś umiejętność atakująca (pamiętam że to wyglądało jak lecący fioletowy szeroki pocisk)

3. umiejętność wsadzania przeciwnika do telekinetycznych baniek

4. Pyrocinesis/cryocinesis

5. ostatnia umiejętność z drzewka telekinesis (długi loading i duże dmg)

6. Supercharge z dużym dmg (drzewko telekinesis)

Nie pamiętam dokładnie bo grałem mentalem około pół roku temu.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

dps loadout:

- though bubble

- menace

- telekinetic push

- mass terror

- bolt barrage

- terrorize

podstawowa runda skillami przy tym loadoucie:

t. bubble - mass terror - combo bron - menace - mass terror - combo z broni - telekinetic push - combo z broni i od nowa. jak hp spada ponizej 25% uzywaj terrorize (mocny finisher).

Opublikowano

wszyscy beda ci pieprzyc o Bow'ie ja bym ci radzil wziazc Stafa latanie jezeli mental napisz do mnie w grze PolskiLucznik lub JaWasUzdrawiam :> napewno ci pomoge mam wysoki cr ;)

40143183857070538758.png

333 Posty

28.03.2013

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...