Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z CCC

Omek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1352333172-U144516.jpg

Witam, dzisiaj podczas instalowania nowych sterowników miałem pewien problem. Nie zainstalował mi się Catalyst Control Center. Gdy to zauważyłem, automatycznie włożyłem płytkę ze sterownikami i je przeinstalowałem.

Ku mojemu zdziwieniu sterowniki są w wersji 12.10, a doinstalował się z płytki tylko Catalyst Control Center

I mam pytanie ? Czy tak może być, że stery są najnowsze, a CCC z płytki ?

9368_gold.png

Opublikowano

Wyszukaj jeszcze raz aktualizacji, skoro masz już CCC i powinno się samo naprawić. A jak nie to pobierz całość ze strony AMD.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Wyszukaj jeszcze raz aktualizacji, skoro masz już CCC i powinno się samo naprawić. A jak nie to pobierz całość ze strony AMD.

Pobieram sterowniki, odinstalowuje stare, instaluje nowe, kiedy proces instalacyjny się kończy wyskakuje komunikat "Żeby CCC mogło się zainstalować, należy ponownie uruchomić komputer", klikam tak i czekam, ża PC odpali sie na nowo. Komp startuje i kupa, nic się nie dzieje. Nic się nie instaluje

9368_gold.png

Opublikowano

To zrób tak - odinstaluj je, uruchom komputer ponownie, przeczyść CCleanerem aby usunął pozostałości po instalacji i teraz zainstaluj. Możliwe, że zostały jakieś pliki stare i przez to są problemy. A jak nie to ja już nie mam pomysłów.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...