Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Kupno] Mini Laptop Netbook

SebuśPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam potrzebuje waszej pomocy potrzebuje takiego mini laptopa (notebooka}

Dla mnie wystarczy by działały strony (yt i tp) miał wifi a po za tym mi obojętnie :)

Chce by on był jak najtańszy znalazłem taki

http://allegro.pl/msi-u270-e240-1gb-250gb-hd6310-hdmi-usb-3-0-tychy-i2742937932.html

Jest troche za drogi :D

Mam pytanie czy jak kupie taki mini lapiop z Androidem to moge zainstalowac Black Track 5 ?:) Bo wlasnie taki system chcial bym tam miec

Czekam na porady/propozycje

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

No nawet dobry jak na takiego netbooka. Starczy na GTA San Andreas, metin, cs, warrock, Lol. Nie wiem co to to black track :D

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

BackTrack to system oparty na linuxie:

BackTrack to specjalistyczna dystrybucja Linuksa szczególnie ceniona wśród specjalistów IT i audytorów zabezpieczeń. Dystrybucja ta stanowi unikatowy zbiór kilkuset profesjonalnych, bardzo różnorodnych narzędzi do monitorowania i analizy ruchu sieciowego, zbierania informacji na temat sieci i znajdujących się w niej urządzeń, a także kontroli stanu zabezpieczeń sieci i ich łamania oraz przeprowadzania testów penetracyjnych. BackTrack zawiera wbudowane sterowniki do większości najpopularniejszych sieciowych kart bezprzewodowych, dzięki czemu można go uruchomić na praktycznie każdym notebooku i od razu przystąpić do pracy - bez instalacji na komputerze, bez pozostawiania jakichkolwiek śladów aktywności.

Co do netbooka nie zależy mi na żadnych grach bo ciężko na takim ekranie w coś grać ;)

Czekam na jakieś propozycje bo jak pisałem ten jest troche za drogi

Opublikowano

A to jak do takich czynności to przydałby się lepszy procesor. No cóż, nic lepszego za taką cenę nie kupisz. Na systemach się nie znam za bardzo.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

A to jak do takich czynności to przydałby się lepszy procesor. No cóż, nic lepszego za taką cenę nie kupisz. Na systemach się nie znam za bardzo.

Tanie są ale z systemem Android a nie wiem czy da się to sformatować i zainstalować inny system :) CZekam na odp

Opublikowano

uruchomi pod Androidem, tutoriali masę na necie , na youtube też

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...