Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie sa wasze ciche marzenia?

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja np.lubie rysowac i widze siebie kiedys jako grafika komputerowego albo od reklamy

<--------zainteresowania :)

..ale czasami marze aby zostac DJem. Takim na imprezy, nie miksujacym w domu.

To musi byc niesamowite, wladasz calym oswietleniem, dziewczyny piszczą, ludzie tancza, a ty kurde ze sluchawkami na uszach gibiesz tymi plytami, mikserem i operujesz laptopem..

Wiem, ze z drugiej strony czlwiek sie meczy i gluchnie, ze dyskoteki to glownie seks i rzyganie po dziesiatkach kolejek, ale marzenia to marzenia :) zreszta zawsze mizna grac na szkolnych dyskotekach :)

a wy? macie jakies glupkowate, niespelnione, nie wyjawiane w realu albo nierealne marzenia? :)

jestesmy anonimowi, smialo! :D

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dużo pisania ;( Ale mam czas :)

Informatyk - dołączyć do jakiejś zajebistej firmy albo projektować nowe gadżety. mam ambicje i wysoko mierze :P

marzenia hmmm

Nie tylko z jedną ale z każda najładniejszą ze szkoły :)

co? chyba nie jesteś idiota -.-

7138509900_1434192442.png

Opublikowano
zreszta zawsze mizna grac na szkolnych dyskotekach :)

no, ewentualność.

ja zawsze chciałem zostać dentystą jak zobaczyłem ile on bierze za jednego zęba. potem mi się odechciało i chciałem zostać śpiewakiem - też się nie udało.

chciałem być moderatorę mc i jestę - udało się, teraz chce być wolnym człowiekiem w tej postkomunie.

elo

Opublikowano

żeby pewna osoba do mnie wróciła. .. to raczej niewykonalne ;)

A tak to żeby Gollob wrócił do Bydgoszczy i żeby Polonia w końcu zaczęła zdobywać medale i młyn na każdym meczy był pełny:)

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Admin Cienia
Opublikowano

Zbieram na Opla Astre opc 2012r

@sticky

Puty pieniądź światem rządzi, pokoju nie zaznacie.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Takim na imprezy, nie miksujacym w domu.

To musi byc niesamowite, wladasz calym oswietleniem, dziewczyny piszczą, ludzie tancza, a ty kurde ze sluchawkami na uszach gibiesz tymi plytami, mikserem i operujesz laptopem..

Wiem, ze z drugiej strony czlwiek sie meczy i gluchnie, ze dyskoteki to glownie seks i rzyganie po dziesiatkach kolejek, ale marzenia to marzenia :) zreszta zawsze mizna grac na szkolnych dyskotekach :)

jestesmy anonimowi, smialo! :D

Nie żeby co ale rocznik 99 jeszcze chyba nie rzyga po seksach z andżejem.

@Top

Móc wykorzystać w większym stopniu przepustowość mojego mózgu, jak np. Einstein (oczywiście to jest tylko jeden czynnik dzięki ,któremu

był takim geniuszem).

Opublikowano

@UP

To zwal se konia stopami to się naruchasz i przy okazji natańczysz

@Topic

Być bogatym, wtedy może mógłbym wreszcie z przekonaniem powiedzieć "pieniądze to nie wszystko" :)

Opublikowano

Mieć spokojniejszych rodziców.

Dziewczynę.

Mądrzejszych kolegów 8S

Dom (mieszkam w bloku)

Ew. troszkę więcej pieniążków.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Moje marzenie? Hmm. Już pewnie wiecie że mam 15 lat. I może to marzenie wygląda szczeniacko. Ja chciałbym grać w piłkę. Już jestem w klubie nie jest dość znany ale gram i trenuję co dziennie czy śnieg czy deszcz.. Boisko też mam nie za dobre.. Ale ćwiczę do końca jak się nie uda trudno.. Lecz wierze w siebie. Ps. Sory że się tak zwierzam ale może to zrozumiecie. :)

1353164337-U602429.jpg

Proszę o zrzucenie trochę % :]

Opublikowano

Co bym chciał....

Chciałbym spokojną szkołe i moją klase -.-

Mieć na tyle kasy by żyć szczęśliwie :mellow:

Aby każdy do każdego był nastawiony pozytywnie <_<

I wykasować na szubienicy do 0 tych co są za bardzo nastawieni do klubów piłkarskich (szczególnie idiotów którzy się zabijają o to że nie są w ich klubie) :ninja:

Opublikowano

Ja chciałbym pracować w firmie gdzie będę testerem różnych gier i co rocznie dostawał pensje ok.40tys zł miał fajny dom i najlepszy komputer na świecie.I te gry bym testował u siebie i bym nie wychodził z domu :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...