Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Możliwośc zbierania pieniędzy

arkadia44

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, a więc ostatnio naszła mnie myśl by zamiast tracić kasę na telefonie z abonamentu, lepiej będzie po prostu wysłać sms na jakiś host który będzie mi gromadził tą kasę.

Dokładnie chodzi mi o takie coś że wysyłam sms za 11zł, a dostaję z tego 5zł. Po pewnym czasie bym wypłacił sobie i kupił kartę psc.

Tak więc pytanie do was, czy ktoś wie jak zrobić takie konto i gdzie aby za pomocą smsów "chomikować" sobie pieniążki na lola?

Ew. host gdzie łączy płatności z lolem a ceny są porównywalne do paysafecard (gdzie stawki są dużo większe niż za zwykłe sms).

League of Legends

Opublikowano

Mam dla ciebie rade nie ma kompletnie sensu kupowac przez sms co kolwiek . Tak trudno wziac 20zl i kupic psc?

Edit up szybszy

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Opłaca mi się bardziej niż smsami, poza tym nie oczekiwałem odpowiedzi "nie opłaca się"...

@up: Na pewno coś takiego istnieje, z tego co się orientuję to są konta premium i zwykłe gdzie z premium wypłaca się w 2 dni a z zwykłego około miesiąca.

Chodzi tu o to że za 11zl sms wchodzi tam do skarbonki 5zł, po pewnym czasie można wypłacić sobie wszystko na konto bankowe.

League of Legends

Opublikowano

Jak dobrze zrozumialem to on ma abonament i jakis przydzial miesieczny, to zamiast tracic co miesiac jakas sumke to se ja wysyla na jakis server. O to chodzi?

Opublikowano

Tak, po uzbieraniu jakiejś kwoty wypłacam tą kaskę do banku i wtedy kupuję psc, lub jeżeli była by możliwość to od razu bym z tego hosta zakupił w lolu rp o ile stawki były by normalne.

@2up: opisałem wszystko, wystarczy przeczytać.

League of Legends

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...