Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno zasilacza

ernest011

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , składam sobie niskobudżetowy komputer i potrzebna mi jest pomoc w doborze zasilacza do :

Radeon HD 4870

AMD Athlon II X3 450

Asus M5A78L-M LE

Reszta chyba nie ważna.

Najlepiej by było jakby koszt tego zasilacza był mniejszy od 150zł.

W moich kręgach już wielu odpadło !

Opublikowano

Ten PSU od Fortona jak koszt poniżej 150zł, ale moim zdaniem mógłbyś wybulić 2 stówki na coś lepszego.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

TheProcekAMD moglbys wyslac linki do aukcji na allegro z polecanymi przez ciebie zasilaczami ? Dodam ze teraz mam fortron fsp 350-60hln , czy ten zasilacz da rade ?

W moich kręgach już wielu odpadło !

Opublikowano

http://allegro.pl/modularny-zasilacz-ocz-modxstream-pro-500w-80-sli-i2745094339.html

Polecam ci go z całego serca :D Naprawdę, wystarczy Ci na lata, w dodatku będziesz mógł modernizować komputer, ponieważ ma stabilne napięcia i nawet dużą moc. A modularny, to znaczy że można kable podłączać i odłączać, nie muszą się walać po obudowie niepotrzebne kable.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

HD4870 potrzebuje minimum 300W na lini 12v, czyli zasilacz 450W powinien wystarczyc z ograniczeniem braku mozliwosci przyszlej rozbudowy komputera bez wymiany zasilacza.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

No podałem Ci już. Lepiej kup tutaj, na morelkach bo jest taniej

http://www.morele.net/zasilacz-ocz-modxstream-pro-500w-modularny-sli-psu-ocz500mxsp-eu-209575/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...