Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Punkbooster?

psychexd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem przy instalacji coda 4 nie zaznaczyłem opcji, żeby zainstalowało punkbooster. I mam teraz problem bo jak chcialbym na multi pograć to wyskakuje mi "okienko" jak włącze coda multi i pisze "punkbooster jest wyłączony" czy coś takiego i jak np. pobrałem z neta pk. to nic nie działa niby coś tam się update robi czy coś w tym stylu, ale nic to nie daje . prosze o pomoc .:)

Opublikowano

Przykro mi ale najlepiej bedzie jak odinstalujesz gre i zainstalujesz ja jeszcze raz ale pamietaj aby zaznaczyc opcje pb. Najlatwiejszy i najszybszy sposob.

@syberian.

kolejny popis twoich zlotych rad, ktore nic nie pomagaja. Prosze Cie dzieciaku jak nie znasz rozwiazania to nie pisz

szefmarcin.png

Opublikowano

1. Pobierasz PBSetup, robisz wszystko zgodnie z instrukcją

http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php

2. Odpalasz multi wchodzisz w opcje --> Opcje gry wieloosobowej --> PunkBuster TAK

3. Szukasz serwera.

4. Cieszysz się grą.

Twoja wina, że nie zaznaczyłeś tej opcji, ale myślę, że nie będzie z tym problemu. Jeżeli PB nadal będzie off to zrób to co napisał up ;).

Opublikowano

No właśnie robiłem tak i nic nie działa. Szkoda, że nie ma opcji dodaj serwer i można dodać ip bo na necie jak patrzyłem to było, a tak normalnie jak odświeżam to nic nie daje .

Opublikowano

Nie, to jest zwykly bug. Tez tak czesto mam i po 2-3 dniach normalnie serwery sie pokazuje, szczerze powiedzawszy nie wiem od czego to zalezy.

szefmarcin.png

Opublikowano

Jeżeli masz ip serwera to nic trudnego z połączeniem się z nim wystarczy nacisnąć tyldę to (przycisk nad tab[~`]) i wpisać :

connect

Następnie spacja i wklejasz ip serwera [ip wklejasz ctrl+v]

A serwery możesz brać crackowane te które są dla piratów polecam :

www.google.pl

i wpisać :

cod4 cracked servers

Te pierwsze 3 wyniki są najlepsze :)

Opublikowano

Szkoda, że nie ma opcji dodaj serwer i można dodać ip bo na necie jak patrzyłem to było, a tak normalnie jak odświeżam to nic nie daje .

Jak nie ma, można dodać serwer do ulubionych.

Jak masz ustawione filtrowanie serwerów?

Opublikowano

@UP już to mam :D, ale jak chciałem dodać serwer to nic nie działa niby pisze ze jest jakies 50/70, a w grze mam 0/0 .. ;c

I jak coś to nie mam pirata normalnie instalowane to było .

I jeszcze pytanie jak zmienic wersje ? bo ja mam 1.7

Opublikowano

Ok thx. tylko, że teraz mam problem przed tym zmianą wersji coś mi się zjebało jednym słowem . Próbuje odpalić cod'a i wyskakuje mi, że program przestał działać o.O wtf?;x.

Próbowałem jako admin i nic nie daje.

(Win. 7 32bit.)

Proszę o pomoc .

Opublikowano

Dobra napisze tak, najlepiej bedzie jak odinstalujesz coda i zaisntalujesz 1.0 wersje a potem aktualizacja na ta wersje na ktora chcesz. To bedzie chyba najlepszy sposob, poniewaz juz za duzo tego pierd***** z tym badziewiem.

szefmarcin.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...