Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Aktualizacja PL

sithload

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,posiadam clienta PL,grałem sobie dziś tak o 15 normalnie ,tzn nie aktualizował mi się,dziś po 18 włączyłem clienta i mi się aktualizuje,podczas aktualizacji locale_pl.epk wyskakuje taki komunikat

---------------------------

Błąd podczas aktualizacji torrent

Rozpakowanie pliku nie powiodło się.

Wystąpił błąd podczas pobierania (URL /0.0.0.3/pack/locale_pl.epk.lz kod błędu 0 pozycja 255246 rozmiar 0)

Wystąpił błąd podczas pobierania (URL /0.0.0.3/pack/locale_pl.epk.lz kod błędu 0 pozycja 533794 rozmiar 0)

Wystąpił błąd podczas pobierania (URL /0.0.0.3/pack/locale_pl.epk.lz kod błędu 0 pozycja 787522 rozmiar 0)

Wystąpił błąd podczas pobierania (URL /0.0.0.3/pack/locale_pl.epk.lz kod błędu 0 pozycja 1101110 rozmiar 0)

Wystąpił błąd podczas pobierania (URL /0.0.0.3/pack/locale_pl.epk.lz kod błędu 0 pozycja 1537337 rozmiar 0)

Wystąpił błąd podczas pobierania (URL /0.0.0.3/pack/locale_pl.epk.lz kod błędu 0 pozycja 1842164 rozmiar 0)

Wystąpił błąd podczas pobierania (URL /0.0.0.3/pack/locale_pl.epk.lz kod błędu 0 pozycja 547246 rozmiar 0)

Wystąpił błąd podczas pobierania (URL /0.0.0.3/pack/locale_pl.epk.lz kod błędu 0 pozycja 859374 rozmiar 0)

Wystąpił błąd podczas pobierania (URL /0.0.0.3/pack/locale_pl.epk.lz kod błędu 0 pozycja 1168582 rozmiar 0)

Plik nie mógł zostać dekompresowany.

Ściągnięcie pliku nie powiodło się. - http://patch.metin2.pl/0.0.0.3/pack/locale_pl.epk.lz

OK

jeżeli ktoś by był łaskawy i zapodał mi pliki które się dziś aktualizują bym był szczęśliwy

pomoże ktoś?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...