Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] serwerinfo.exe nie działa

K1cK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem ponieważ nie moge normalnie dodać serwer przez ten edytor.

Pisze mi cośtakiego

Aplikacja nie została właściwie zainicjowana (0xc0000135). Kliknij OK aby zakończyć aplikacje.

Wie ktoś co ,mam zrobić.

Opublikowano

Może ściągnij edytora z innego źródła ? chyba że używasz tego od KamerModa

Jebnij Plusem jeśli Ci pomogłem :).

pierwszapraca.png

Opublikowano

Ściągnij najnowszego kamermoda a i posiadasz frameworka ? Bo do działania jest wymagany framework

Opublikowano

ok juz mi działa ten edytor lecz i tak jak dodam serwer vilenos itp to i tak jak się chce zalogować to pisze konto nie istnieje gdzie na kliencie moge normalnie grac.

No już wszystkiego próbowałem przez ten edytor wszystko daje według poradnika www.metin2mod.tk/guide ale i tak nie działa. Proszę o pomoc

Opublikowano

oczywiście nikt nie czyta tego co pisze. na stronie w kontakcie jest napisane rozwiązanie

5. Gdy w niektórych programach widzisz komunikat "Aplikacja została niewłaściwie zainicjowana" to oznacza że nie masz zainstalowanego .Net Frameworka 3.5 lub 4.0
Opublikowano

Drogi panie KaMeR1337 otóż już mi działa edytor tylko jak chcę dodać serwer przez edytor to nie działa serwer, piszę "Konto nie istnieje" i nie weim co z tym zrobić.

Kilka razy czytałem zakładkę kontakt na metin2mod.tk dlatego też napisałem na gg ale zostałem zignorowany.

Opublikowano

Pong tego serwera (Vilenos) jest taki. "

Pong: evenmetabumekolo

Hex Pong: 65 76 65 6E 6D 65 74 61 62 75 6D 65 6B 6F 6C 6F

Created by KaMeR1337 | www.metin2mod.tk"

No i daje taki pong evenmetabumekolo. Ale niestety nie działa ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...