Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Poszukuje cheata :D

curvers

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć z tej strony Arek.

Poszukuje cheata do cs 1.6 widziałem go chodź nigdy nie znalazłem.

Polega on na tym, że strzelamy np z AWP obok gościa a kula sama leci do niego .

A jak widziałem na YT to nie widać tam żadnych wh czy cos w tym stylu same namierzanie na heada ale nie, że celownik sam lata po prostu kule lecą w cheata :D dz za fatygę :)

Opublikowano

Chodzi ci o to, że celował obok modelu, celownik mu nie przeskakiwał na postać, ale dostawał głowę? Jeśli tak, to jest to metori, ale aby wgrać tego cheata, to musisz posiadać swój własny serwer ;)

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Ehh jeżeli poszukujesz cheata proszę oto link z cheatami które znajdują sie na tym forum. Każdy jeden jest opisany po kolei. KLIK Non steam cheaty

http://www.mpcforum.pl/forum/285-counter-strike-16-non-steam/

Steam KLIK

http://www.mpcforum.pl/forum/284-counter-strike-16-steam/

sygnaturk1111.png

| | Members | |

Opublikowano

Jeżeli chodzi o zwykłego Aimbota, który bije najlepsze HS'y, to polecam Fighter Fx 7.2.

Jest to multihack, ale można sobie prościutko wyłączyć inne funkcje, np. SH i WH.

Leis nie jest Only-Head, więc odpada.

Ecc 5.2 jest trudniejsze w obsłudze, gorszy layot, a sam aimbot aż takich bani nie bije, mimo że ma no-recoila, który niby działa prawidłowo.

Nie ma to jak zwykły Aimbot, który nie ma żadnego no-recoila, czy no-spreada. (brak rozrzutu)

Wtedy jak bijesz seriami to tak fajnie banie lecą, jedna za drugą. xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...