Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dopłacenie do komórki

Z44

Rekomendowane odpowiedzi

Budowniczy
Opublikowano

Cześć. Ostatnio byłem w Plusie pytać się ile będę musiał dopłacić żeby w abonamencie 40 zł na 24 miesiące mieć Samsung Galaxy S2 to powiedziano mi że około 800 zł a jak wezmę na Mixa za 50zł na 24 miesiące to niecałe 300 zł.

Dzisiaj był tam znowu mój tato (szukałem innych komórek) żeby popytać się ile będę musiał dopłacić do Samsung Galaxy S2 albo do Sony Xperia S to:

-abonament 40 zł na 24 miesiące dopłacić muszę 1799 zł - Galaxy S2

-abonament 40 zł na 24 miesiące dopłacić muszę 1699 zł - Xperia S

Już sam nie wiem co jest prawdą. Czy np mnoży się te 40 zł razy 24 miesiące i to co wyjdzie odejmuje się od ceny telefonu w tej taryfie i to jest to co muszę dopłacić czy to co muszę dopłacić w danej taryfie jest to co pisałem wyżej od myślników??

Proszę pomóżcie bo sam już nie wiem.

P.S.

A może przejść do T-mobile? Jest to dobra sieć??

Budowniczy
Opublikowano

Właśnie się zastanawiam czy nie czasem T-mobile. Lecz jak to jest z tym dopłaceniem w końcu.

Budowniczy
Opublikowano

No tak ale trochę drogo mi to wyjdzie na 1 raz a tak mam to stopniowo

Opublikowano

Właśnie się zastanawiam czy nie czasem T-mobile. Lecz jak to jest z tym dopłaceniem w końcu.

T-Mobile to gówno jak chuj.

Kroją na każdym kroku ;) NIE POLECAM.

Weź tele w Pleju ;) Formuła 4.0 zajebista sprawa

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Plus ma chyba jedne z najdrozszy telefonow, ale ogolnie na karte jest bardzo oplacalny. Jesli chcesz zostac w plusie to kup gdzie indziej telefon bez umowy, allegro czy jakis komis. A jesli chcesz koniecznie nowy na umowe brac to polecam wlasnie T-Mobile telefony tanie , oferta nawet dobra tylko podobno strasznie dlugo sie przenosi numer z innej sieci

Opublikowano

Ja ci nie polecam brać z plusa jakieś rok temu miałem i mi gdy sobie ładowałem np za 10zl oni mi zabierali 8zł i zawsze zostawało mi 2zl i ciągle dlatego ci nie polecam.Najlepiej przeżuć się na T-Mobile albo Orange tak jak ja

Opublikowano
-abonament 40 zł na 24 miesiące dopłacić muszę 1799 zł - Galaxy S2

Hahahahah (LOL ?)

Ja jak brałem abonament w orange chciałem wziąć Galaxy Ace. On był nowy na rynku i kosztował około 2 tyś. Abonament miał być 50zł i dopłata 700zł. Samsung galaxy s2 teraz na rynku stoi po 1400zł.

simply.4557.gif

Budowniczy
Opublikowano

Ale głównie chodziło mi o to jak to jest z tą dopłatą: tak jak powiedziano mi jak tam byłem pierwszy raz czy tak jak powiedziano mojemu tacie?

Opublikowano

Ale głównie chodziło mi o to jak to jest z tą dopłatą: tak jak powiedziano mi jak tam byłem pierwszy raz czy tak jak powiedziano mojemu tacie?

Chodzi mniej więcej o to że kupujesz telefon. Tylko że drożej jak widzisz ;P

simply.4557.gif

Opublikowano

Mozliwe ze obie ceny sa prawidlowe, tylko obie sa dla innych ofert czy tam uslug z danym abonamentem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...