Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Debugowanie USB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, mam pytanie. Można włączyć debugowanie usb jakoś inaczej niż w ustawieniach? Telefon mi się rozwalił, przy włączaniu resetuje się dochodząc do połowy przy ładowaniu pod napisem "GingerMix" i cały czas tak. Dałem go koledze żeby wgrał nowy system lecz odin nie widzi go w trybie download. Miewam że chodzi o to że nie jest włączone Debugowanie USB. Da się jakoś inaczej to włączyć? Z góry dziękuje za pomoc.

umarł Mizzer, niech żyje Mizzer...

Opublikowano

Debugowanie włączysz tylko w ustawieniach, ewentualnie przy nowszych telefonach jeśli masz ustawione 'zawsze pytaj' przy podłączeniu USB to możesz mu wyłączyć w powiadomieniach.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Opublikowano

Tryb download nie ma nic wspolnego z debugowaniem. Tryb download ma osobne sterowniki, niech lepiej odlaczy urzadzenie, wypiepszy sterowniki, podlaczy urzadzenie do innego portu usb po restarcie komputera i wprowadzi recznie sciezke do plikow ze sterownikami.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...