Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Xin vs Nidalee vs Le Blanc

BloodSmokers

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.png

Postacie: Xin vs Nidalee vs Le Blanc

Zależy mi na: Strong early + dobre survi i good zabojca.

Dodatkowe informacje: Proszę o podanie + i - postaci.

PS. Możecie podać też swoje propozycje, wyłącznie postacie za 3k

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano

Katarina:

-Niskie CD

-Łatwa farma

-Łatwy harass

-Brak many

-Dużo aoe skili

-Dash

-Escape mechanizm

-OP ult do TF

-Zmniejszony dmg przez parę sek

E6c9g1v.gif

Opublikowano

LeBlanc: (gram jakieś pół roku i jest moim main'em)

1. Nie do zgankowania -> najlepszy escape w całej grze (a jak masz jeszcze flasha do tego to nawet przeciwny jungler nie fatyguje się na twoją linię)
  2. PRZEOGROMNY burst DMG (jak masz dobre itemy to zazwyczaj możesz zabić kogoś lub pożreć mu 95%hp'a 3-ma skillami)
  3. CC - Silence, Slow, Bind/Snare (czy jak to tam nazywają)
  4. rewelacyjne silence-dmg combo (3 skille)
  5. dobry zasięg
  6. super łatwy harras z insta escape
  7. nie najgorsze farmienie
  8. mobilna as hell
  9. bardzo małe CD (z dobrym CDR nawet 17sek lub mniej recast ulti)

nie wiem co można jeszcze dodać, ale myślę, że mimo małego sustaina (bo jest cholernie papierowa) jest 100x lepsza od Katariny i kontruje ją bez problemu (jak większość miderów) :)

Opublikowano

Ja LB nie polecam przynajmniej w moim przypadku ta postać była tak okropnie nudna, że chętnie bym ją sprzedał. Silna jest to prawda nawet bardzo, aleee nuddaaa ;(.

Opublikowano

nie gram lb wiec sie nie wypowiem, ale nidalee ap nie nie polecam, poza rzutem włócznią konkretny dmg masz raptem z 1-2skillów pumy. jak dla mnie to postać bardziej do zabawy.

Opublikowano

Jeżeli chcesz mocne early to kup LB.Ale co ci po dobrym early jak po 6 lvlu postacie są bezużyteczne.Według mnie dobrym wyborem jest xin, każda faza gry jest dobra (może early gorsze), posiada dobre skille i jest świetnym zabójcą.Słyszałem gdzieś plotki, że cana xina ma skoczyć do 6k, więc polecam sie pospieszyć

Opublikowano

Ja LB nie polecam przynajmniej w moim przypadku ta postać była tak okropnie nudna, że chętnie bym ją sprzedał. Silna jest to prawda nawet bardzo, aleee nuddaaa ;(.

ciekawe pod jakim pozorem jest nudna? wg. mnie LB w teamie (w dobrych rękach) jest na prawdę fajnym wyborem, czaisz się gdzieś ukradkiem w TF i w odpowiednim momencie jump!, Q i R na AD carry i go nie ma :D

z przedmówcą zgodzę się ale nie do końca... LB po 6 lvlu jest z lvl'a na lvl'a coraz bardziej zabójcza i w late nie jest taka bezużyteczna.

Xin? Whenever, Wherever! always good :D

Opublikowano

Le Blanc jest nudna i latwa, do tego wystarczy 1 fail twojego teamu masz 20 kili i przegrasz.

Z tych 3 postaci ktore wymieniles polecam Xina poniewaz jest to dobry top jak i jungler, ma dobre ganki , i jest ogolnie dobry , nidalka juz nikt nie gra bo stala sie duzo slabsza.

Opublikowano

Xin

• Doskok z E.
  • Podrzucenie.
  • Ulti rozrzucające na boki.
  • Łatwo się nim nafeedować.
  • Spory DMG.
  • Solo Toper / Jungler

ilw1.jpg

All Bad things must come to an end.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...