Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] T34-PRESHING?

Gość xHeroina

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Co lepsze Super Preshing czy T34?

Bo mam do wydania 103k golda :/

Nie chce innych czołgów chce tylko, któryś z tych inne info np tym co ci się lepiej będzie grać leci za to Raport.tzn@zgłoszenie.

Opublikowano

Lepszy jest T34, i w zarobkach i w dmg i w pancerzu na wieży. Ale skoro masz aż tyle golda to możesz sobie kupić i ten i ten. A i jeszcze jedno, skąd masz tyle tego golda?

2815676267.png

Opublikowano

W Niemczech miszkam na razie i firmę mam buduję domy i sprzedaje ale to nie ważne poczekam na więcej opini.

Opublikowano

Tylko i wyłącznie T34 zarabia najwięcej dzięki temu że ma wspaniałe działo kalibru 120mm z penetracją 248(lub coś podobnego, ale mniej więcej tyle) DMG średni 400-450 i wspaniały pancerz wieży chociaż ma wielki weakspot(właz)

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

T-34, the best gun ever! lepsza penetracja, i armor wiezy.

Choc niedawno pobito rekord credek na SuperPershingu, ponad 200k z premka ofc.

Opublikowano

Stanowczo T34, mam go już ponad pół roku. SP jest trochę dziwny choć często dostaje penetracje za 0 dmg (chyba, że miałem po prostu pecha 3x pod rząd ;)), ale jak dla mnie słaby z niego med. W premium czołgach to jest ważne, żeby mieć dobrą penetrację, bo w końcu za obrażenia leci kasa, a czasem rzuca na bitwy X tierowe i tam T34 jest całkiem przydatny.

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

Oczywiscie ze T34. Nim jest znacznie latwiej zarabiac niz SPershingiem ze wzgledu na dzialo z wysoka penetracja i dmg. Moje zarobki to 70-130k za bitwe.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Wybrałem T34 tylko aby móc zarabiać 100-200k z bitwy trzeba mieć 100% załogę ja mam na razie 49% i zarabiam 50-60k ;/

Opublikowano

załogę mam na 89% + wentylację .

Ale wieża jest chujowa ;x

Flap@

Zgadnij kto tu jest :D

Opublikowano

Większe tiery 9-10 przebija mi Wieże nie od przodu tylko z boków i z tyłu.

Opublikowano

Dobra a co sądzicie o 8.8mm czy jakoś tak nie znam nazwy w Wociaki będziecie wiedzieli .

Opublikowano

Chodzi o Jagtigera 8,8cm?

Jest dobry, ale nie jak na 8 tier TD działo może i zdeczka spamerskie, ale penetracja nie powala, celność też niczego sobie

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Dobra a co sądzicie o 8.8mm czy jakoś tak nie znam nazwy w Wociaki będziecie wiedzieli .

Zdecydowanie trzeba nim bardziej sie postarac zeby zarobic tyle co T34. Dzialko ma szybkie, a pancerz zbyt slaby do walki z wiekszymi tierami, chociaz dobrze go losuje.

Opublikowano

Informuję, że użytkownik o nicku "xHeroina" w grze "iSeeGhostXs" został za sponsorowany 20k gold jesteśmy bardzo z niego dumni ponieważ okazał się naszym dobrym reprezentantem.

Gratulacje!!!

Opublikowano

Nie ma to jak newbie z premium czołgiem nic lepszego tylko to. Trafią się takie 2 na bitwę i przegrana ahh.Weź kolego proszę nie graj T 34 na razie.Pograj normalnie od I tieru dojdź do VIII może czegoś się nauczysz i wskocz na t34 bo psujesz innym grę.

Opublikowano

Nie ma to jak newbie z premium czołgiem nic lepszego tylko to. Trafią się takie 2 na bitwę i przegrana ahh.Weź kolego proszę nie graj T 34 na razie.Pograj normalnie od I tieru dojdź do VIII może czegoś się nauczysz i wskocz na t34 bo psujesz innym grę.

To samo uwazam. Na poczatku radze pocwiczyc w pokoju treningowym i dopiero przeniesc sie na pole bitwy.

Opublikowano

To samo uwazam. Na poczatku radze pocwiczyc w pokoju treningowym i dopiero przeniesc sie na pole bitwy.

Popieram. Nie ma to jak 1v1, gdzie w naszej drużynie jest premium tank, który nie wie gdzie wycelować we wroga, żeby go przebić tylko napieprza bez celu w wieżyczkę... Szczególnie przy tych 2 czołgach, bo na Lowe jeszcze to ujdzie.

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...