Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc Password Expired

pawelwar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam, a raczej miałem - 2 konta ~40lvl. Długo nie grałem, więc hasła mi wygasły po jakims czasie. Kiedy WarRocka przenieśli z gamersfirst na nexon, jedynym wyjściem aby przenieść konto jest wpisanie id+hasło. Hasła nie przyjmuje, bo wygasło i jest zresetowane, a jak wciskam przypomnienie na maila (przez nexon), to wyskakuje błąd, że nie ma takiego w bazie. Z dwoma kontami ten sam problem.

239069.jpg

Opublikowano

Przeniosłem kilka innych kont pare dni temu, więc to nieprawda, ale są to te z niskimi levelami, problem jest z tymi, których hasło wygasło

Parę dni temu ? miałeś czas do 29 Maja.Ponieważ gdy nie przeniosłeś do 29 maja konto ci przepadało.Ale o co ci chodzi z tymi hasłami ? gdy się logujesz na wr nexon to co ci pisze ?

Opublikowano

Miałem taki sam problem, ale po jakimś czasie przeszło. Nie jestem pewien od czego to zależy. Proponuję spróbować twoje hasło + jakiś znak specjalny, może coś zmienili ? Teraz przy rejestracji jest to wymagane. A może masz bana ?

Opublikowano

Nie mam bana na pewno.

Parę dni temu ? miałeś czas do 29 Maja.Ponieważ gdy nie przeniosłeś do 29 maja konto ci przepadało.Ale o co ci chodzi z tymi hasłami ? gdy się logujesz na wr nexon to co ci pisze ?

Jest tam opcja logowanie przez konto które się miało w Gamersfirst lub logowanie przez konto nexon, ja wybieram oczywiscie opcję logowania przez passy które miałem w gamersfirst, bo konta w nexon nie mam. Problem tkwi w tym, że hasło chyba nawet technicznie NIE ISTNIEJE, bo na gamersfirst było tak że hasło traciło waznosc po jakims czasie i trzeba było stworzyć nowe hasło. Dawno korzystałem ze swoich lepszych kont, ostatnio gdzieś między styczniem a kwietnem korzystałem z konta nupka, ktore teraz ma ~10lvl. Tam hasło sie nie wyczerpało, bo konto bylo przeze mnie uzywane a hasło aktualizowane. Jakiś tydzień temu te konto mi sie udało przeniesc, bo passy znałem, gorzej z tymi kontami, których hasło się po prostu wyczerpało. Mam nadzieję, ze rozumiecie teraz o co dokladnie mi chodzi. Gdy podaje takie id+hasło jakie było, to po prostu mam błąd, że złe id/hasło podałem, według mnie na pewno dlatego własnie ze "password expired".

239069.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...