Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] Kalkulator w bath

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na starcie chciałbym przeprosić jeśli wrzuciłem do złego działu, lecz niestety nie wiem gdzie to mam wrzucić.

A więc potrzebuję kalkulatora w .bat . Potrzebuję do szkoły go. Musi on mieć menu w którym wybiera się Dodawanie, Odejmowanie, Dzielenie, Mnożenie i pierwiastkowanie dodatkowo, aby po każdej skończonej operacji można było wyłączyć, wrócić do menu lub np gdy było dodawanie to abyśmy mogli dodać kolejną liczbę do wyniku i tak do każdej operacji. Dalibyście radę zrobić coś takiego? zależy mi na czasie, potrzbuję tego na jutro. Posypią się "laiki" i "5" :)

klklgv.jpg
Opublikowano

Na starcie chciałbym przeprosić jeśli wrzuciłem do złego działu, lecz niestety nie wiem gdzie to mam wrzucić.

A więc potrzebuję kalkulatora w .bat . Potrzebuję do szkoły go. Musi on mieć menu w którym wybiera się Dodawanie, Odejmowanie, Dzielenie, Mnożenie i pierwiastkowanie dodatkowo, aby po każdej skończonej operacji można było wyłączyć, wrócić do menu lub np gdy było dodawanie to abyśmy mogli dodać kolejną liczbę do wyniku i tak do każdej operacji. Dalibyście radę zrobić coś takiego? zależy mi na czasie, potrzbuję tego na jutro. Posypią się "laiki" i "5" :)

http://speedy.sh/5UvSq/kalkulator.bat

Mysle ze pomoglem :)

Opublikowano

Dziękuję za pomoc ale na nic się nie przyda taki.

Przeczytałeś choć co napisałem? Musi mieć menu i liczby muszą być podawane "Wprowadź pierwszą liczbę:" , "Wprowadź drugą liczbę:" , itd.

Aha..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...