Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mbot xp SP3

ewenement91

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam , mam pytanie, czy Mbot będzie mi działał na Win Xp pro SP 3 ?

Bo mam mały problem , uruchamiam BOTA i nic się nie dzieję dosłownie , klepsydra się przez chwilkę świeci a potem znika i nic.

Mbot uruchamiany przez Admina.

dodatkowo dodam że na Win 7 mi działał bez problemu.

"Nawet Jeśli Wszyscy Już w Ciebie Zwątpili

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

Na xp masz zainstalowanego net frameworka 3,5 oraz 4.0 i microsoft c++ 2008 oraz 2010?

PS. przypomnialem sobie, wylacz saystemowego firewala, oraz zobacz czy twoj antywirus nie zablokowal Ci cracka/mbota.

Opublikowano

Ewenement poczytaj sobie o XP SP3. Jest taki problem z tym dodatkiem że większość programów świruje czasami. Np jak jeszcze miałem starego kompa na win xp i na SP'2 wszystko chodziło w tym też bot. Wystarczy że z ciekawości wgrałem SP'3 - bot nie uruchamiał się, winamp działał mi czasowo - dużo kodeków filmowych mi nie działało mimo że zostało zainstalowanych oraz podczas uruchomiania większość nowszych gier były problemy z plikami .dll lub niby "Nie potrafię odnaleźć ścieżki" - odradzam wgl instalowanie SP'3 , nie wnosi dużo do systemu, a na odwrót dużo psuję. Zresztą projekt windows'a XP zostaje wstrzymany w roku 2014 więc żadnej łatki/aktualności czy czegokolwiek od tego roku już użytkownicy XP nie uzyskają :)

Opublikowano

no trudno , robię Formata , i instaluję zwykłego XP z sp 2 bo ten sp 3 to jakaś lipa , nie chce mi działać Bot tu.

Niestety instalke mam z sp3 odrazu więc się nie da odinstalować. No to do zobaczenia za kilka godzin xD

"Nawet Jeśli Wszyscy Już w Ciebie Zwątpili

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...