Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Przeszywka na hity?

StoneKnight

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć:D

To jest bardzo ważna sprawa, otóż nie wiem w 100% czy bon " szansa na przeszywające uderzenie " będzie LEPSZY TYLKO DO HITÓW.

Zrobiłem postać do 79 lvl na mistrrzostwa ( p. serwer ) i na forum serwera ku* wa mać każdy ma inne zndanie, inni piszą że do hitów lepszy krytyk a inni że do hitów przeszywka.

Osobiście ja zawsze twierdziłem że przeszywka jeśli chodzi o SAME hity jest lepsza, otóż do mistrzostw jednynie wali się hitami bo ktoś zrobi full abs to skilem mało zada a jeśli ktoś zrobi

trutkę z wysokimi średnimi to kosa na hity, i żeby zwiększyć szanse na mocnejszy hit to CO LEPSZE DO HITÓW?

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Co do szycia to jak będziesz pizgać w mentala to szmata ma przejebane ale szycie ogólnie obchodzi obrone czy jakoś tak a krytyk daje jak by podwójny dmg więc ja bym wybrał trochę tego ,trochę tego takie moje zdanie..

Nie czaruj.

Opublikowano

Przypuszczam ze jesteś bodym albo wp. to wbij ile wlezie penetry a kryta bedziesz mieć z roski, branzy z niebian i dłoni kryta ( jak tam moze jeszcze w bótach albo naszyjniku sie trafi... ale to nie obowiązkowe )

Opublikowano

Przypuszczam ze jesteś bodym albo wp. to wbij ile wlezie penetry a kryta bedziesz mieć z roski, branzy z niebian i dłoni kryta ( jak tam moze jeszcze w bótach albo naszyjniku sie trafi... ale to nie obowiązkowe )

butach a nie bótach.

Co do kryta i szycia pisałem wcześniej że mieszane ale masz racje że kryt to w branzie kolcach no i roska więc tak jak by po równo będzie xD ale w broni może mieć np szycie i kryt więc po równo itd.

Nie czaruj.

Opublikowano

Jeśli tylko i wyłącznie do hitów to polecam ci przeszywkę ;)

Jeśli by miał same szycie to laske by mógł wszystkim robić MUSI BYĆ TEŻ KRYT.

Nie czaruj.

Opublikowano

Jeśli by miał same szycie to laske by mógł wszystkim robić MUSI BYĆ TEŻ KRYT.

powodzenia dla cb.. naprawde nie wiem czy wiesz ale ale krytyk nie podwaja przeszywki to taki maly mankament a do tematu ja osobicie preferuje przeszywke
76561198017353072.png
Opublikowano

powodzenia dla cb.. naprawde nie wiem czy wiesz ale ale krytyk nie podwaja przeszywki to taki maly mankament a do tematu ja osobicie preferuje przeszywke

WoW brawo,ale szycie omija obronę ,krytyk daje jakby podwójny cios.Więc jak by miał szycie i kryt w eq to chyba lepiej nie ? Bo co mu da samo SZYCIE HMM ?? xDD

Zresztą gdzie ja napisałem tam że kryt podwaja szycie ?? :P

Nie czaruj.

Opublikowano

Bo co mu da samo SZYCIE HMM ?? xDD

Samo szycie da mu to, że będzie omijał obronę przeciwnika. Przeszywka jest lepsza od krytyka, ponieważ krytyk jest losowy z itemku, natomiast szycie się sumuje i praktycznie leci co hit, jak ma się duża ilość przeszywki.

Krytyk nie podwaja przeszywki, krytyk jest tylko do skili, ew. podobno jeszcze przy hicie ale bez szycia.

Opublikowano

Na szycie nie ma abs tak samo jak na palec u WP. Ładuj szycia ile tylko masz dostępne! I oczywiście szycie działa na hity wiec pvp zaczynaj combo i gość trawę wącha :)

Opublikowano

Samo szycie da mu to, że będzie omijał obronę przeciwnika. Przeszywka jest lepsza od krytyka, ponieważ krytyk jest losowy z itemku, natomiast szycie się sumuje i praktycznie leci co hit, jak ma się duża ilość przeszywki.

Krytyk nie podwaja przeszywki, krytyk jest tylko do skili, ew. podobno jeszcze przy hicie ale bez szycia.

Albo ja jestem kurwa zjarany i już nic nie kumam albo kurwa sam już nwm... chyba pisałem w wcześniejszych postach do chuja że szycie omija obronę więc zanim coś napiszesz czytaj wyżej napisane posty.Tak samo z resztą m.in kryt itp.

Nie czaruj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...