Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc

meessi12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Post admina z ich forum:

GoodBye "For now anyway"

After just shy of a year EOS has shut its doors.

We have decided to start work on another project and everyone who is a member of this forum will receive a email when it has been completed.

Reason for closing:

No lame excuses like HD fail or Hacked lol

Lets face it those who know the true EOS and what EOS stood for died months ago

I was unable to spend time on the server or the DB and was also unable to train someone else to do it for me. I take complete responsibility for the demise of EOS. And assure you that the next chapter of EOS team will be much much better.

All accounts have been saved as well as all silk will be transfered to new home when it opens.

But NO!!! characters or items will make the transfer it will be a new start to a new life with new rules better server. Basically what I have learned in the past year.

There is no ETA on when but I can almost guarantee it will be atleast 1 month from now.

I will leave this forum open so players can chat and choose other server to play at with there friends no posts will be moderated so you are welcome to advertise and post other server you want EOS players to go to.

Thanks for everything you have done and to the loyal players and friendships EOS has.

EOS may be gone but it will never be forgotten.

-Lock

Tłumaczenie:

Goodbye "Na razie i tak"

Po prostu nieśmiały roku EOS wyłączył swoje podwoje.

Zdecydowaliśmy się rozpocząć prace nad innym projektem i każdy, kto jest członkiem tego forum otrzyma pocztą, kiedy został on zakończony.

Powód zamknięcia:

Brak lame wymówek, takich jak HD zawiodą lub Hacked lol

Spójrzmy prawdzie w oczy tych, którzy znają i co prawdziwe EOS EOS stał przez zmarł miesiąc temu

Nie byłem w stanie spędzać czas na serwerze lub db i nie była w stanie trenować kogoś to zrobić dla mnie. Biorę pełną odpowiedzialność za upadek EOS. I zapewniam cię, że następny rozdział zespołu EOS będzie o wiele lepiej.

Wszystkie konta zostały zapisane, a także wszystkie jedwab zostaną przeniesieni do nowego domu, kiedy otwiera.

Ale NIE! znaków lub pozycji będzie transfer to będzie nowy początek do nowego życia z nowymi zasadami serwera lepiej. Zasadniczo, czego nauczyłem się w ciągu ostatniego roku.

Nie ma ETA na kiedy, ale mogę niemal gwarancja będzie conajmniej 1 miesiąc od teraz.

Zostawię to forum otwarte, więc gracze mogą rozmawiać, i wybierz inny serwer do gry z przyjaciółmi tam żadnych postów będą moderowane tak, zapraszamy do reklamowania i zakładać inny serwer chcesz EOS gracze przejść.

Dzięki za wszystko zrobiłeś i dla lojalnych graczy i przyjaźnie EOS posiada.

EOS może nie ma, ale to nigdy nie zostaną zapomniane.

-Lock

~ Jaki widać Google Translate dobrze sobie radzi
xD
. Co do ogarnięcia, zamkneli serwer z powodu częstych hacków, a teraz zajmują się innym projektem. Większość ludzi została zrobiona w konia, gdyż nic nie było o tym wspominane że zamykają serwer, a większość ludzi kupiła ostatnio silki które nie zostaną zwrócone na innym projekcie, gdyż cała DB została już skasowana, oraz pracują jak wyżej pisałem nad nowym projektem. Dużo ludzi się już zbuntowało - oraz chcą od nich jakiś zwrotów. Więcej jest tego na ich stronie :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...