Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Tracery

luxtorpeda123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Szukam moda który bedzie wydłużał widoczność smug wystrzelonego pocisku moze byc z kolorem :)

Ktoś gdzieś kiedyś stwierdził że jest zakazany a skoro tak to znacyz że istnieje .... :D

z góry dzieki

Opublikowano

No i git teraz wiem wszystko był i ni ma :D

Jpr... ile razy tłumaczyć że nie będą? To nie jest metin tutaj nie jest tak łatwo ingerować w rozgrywkę, bo wszystko rozgrywa się przez serwer tam jest zapisany gold srebro exp itd żeby stworzyć hacki do tej gry trzeba było by włamać się na serwery WoT temu kto będzie próbował życzę powodzenia ;)

No weź .... a kto w tym temacie mówi o goldzie , srebrze i expie ?

Czytanie ze zrozumieniem ....

Powtarzasz to jak mantrę, nie ma i nie bedzie, nie ma i nie bedzie , naczytałeś sie forum i na siłe każdemu wciskasz tę wyuczoną formułke

Tracer mod był ,chwilowo nie ma , może kiedyś będzie , myśle że temat jest wyczerpany i można zamknać

Za pomoc dziękuje a reszcie proponuje utworzyć temat " Troll mod on "

Czołgiem :)

(skoro zaglądał tu już mod mógł przy okazji ostrzeżenia dla mnie przeczyścić temat , ze 3 posty w zupełności by wystarczyły :D )

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=Liq042sYUuk

-nei wiem czy działa, nie sprawdzałem

Moje zdanie:

1. Korzystając z tego moda psujesz innym grę

2. Dalej będziesz noobił w tą grę

3. Możesz wyczekiwać perm bana, gdyż mod ten jest traktowany jako hack.

Perma nie dostanie, bo nie ma programu sprawdzającego mody w systemie. Nie na serwie EU, bynajmniej. Mają wprowadzić ale poinformują. Lecz zgadzam się z podpunktem 1 i 2:)

Opublikowano

bedzie oslabial wlasna druzyne przedewszystkim poniewaz:

* bedzie campil na arte zamiast strzelac w wyspotowane czołgi

* czasem zabije noobka na arcie , bo dswiadczony "arciarz" zawsze sie przestawi ze nawet z trackerem za duzo nie ustrzeli .

pozatym co to za radosc z gry gdy jest sie swiadomym tego ze jest sie noobem , oszustem i pomidorem ?

POZEGNANIE ZWOT I REST ... I POWROT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...