Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Transfer na west

electroman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam taki problem i mam nadzieję że tu znajdę odpowiedz.

Do dziś grałem na serwerze EU East. Posiadam 30 lvl, a konto stworzyłem około roku temu.

Chciałem przejść na server west ze względu na kumpli tam grających, a jak dobrze kojarze pierwszy transfer jest darmowy. Po wejściu do sklepu pisze że transfer kosztuje 2600 rp... Sprawdzałem także inne konta i sytuacja jest podobna. Więc moje pytanie brzmi: Czy wycofali już darmowe transfery ? Czy może ja mam coś z klientem gry ?

Opublikowano

Ale ponoć był kolejny darmowy transfer, gdy wycofywali polska walutę.

Dopóki nie skorzystałem z Internetu,

nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.

Stanisław Lem

sygna_hnhpqsw.gif

Opublikowano

@ SpamMaster

Idiot .. On mówi z Easta na Westa a nie na odwrót

@ Up

LOL

Żeby się za darmo przenieść na westa to musisz albo kupić RP albo jest jeden wyjątek. Możesz się też przenieść wtedy kiedy założyłeś konto przed podziałem na westa i easta. Później to tylko płacić.

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

Transfer który był na podział stał się nie ważny około miesiąc temu.

Transfer który był miesiąc-2 temu był dla polskich graczy z euw po wycofaniu waluty.

By się przenieść musisz płacić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...