Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]laptop

stefan9911

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kazdy z nich spokojnie spelnia wymagania WoT . Pierwszy jest lepszy jesli chodzi o parametry , drugi ze wzgledu na cene . Jesli cena nie gra roli biez pierwszy :-)

Polecam tez podstawke chlodzaca pod lapka , na pewno sie przyda , a zaoszczedzisz sobie pytan w kolejnych postach typu:

Dlaczego mi gry frezuja ... dlaczego ...

Czesto gracze majacy lapki nie zwracaja na to uwagi a chodzenie jakie jest w lapkach kazdy wie (choc nie jest to regula).

TEKST MIESIĄCA - obecnie na forum jako"Mauurycy":

...WarZ jest troche słabsze i mniej rozwinięte od dayz

Opublikowano

@UP

Podstawki chłodzące to pic na wodę, gównolit, który nic nie robi, wiele ludzi znam co niby to mają i narzekają. A dodam że znają się na informatyce

76561198018588473.png
Opublikowano

@up

Zależy jaki laptop, sprzęt i jaka podstawka. Super, że znają się na informatyce, a np. moja mama potrafi obsługiwać Excela ;)

@temat

Ten pierwszy, ma znacznie lepszą kartę graficzną, a procesor na tyle dobry że wystarczy do Wota. Uciągnie na wysokich. Tylko lepiej kup też podstawkę chłodzącą ponieważ podczas grania laptopy (komputery też :P ) mocno się nagrzewają.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

a ta podstawka chlodzaca w jakich cenach?? i czy na tym drozszym laptopie bede mogl zagrac na full detalach np. most wanted (2012)

ps. nie znam sie więc doradzcie :)

Opublikowano

@UP

Podstawki chłodzące to pic na wodę, gównolit, który nic nie robi, wiele ludzi znam co niby to mają i narzekają. A dodam że znają się na informatyce

... nie obraz sie ale pier... glupoty totalne :-/ Jak bys pokatował lapka na max. detalach z 2-3 godziny , to byś wiedział o czym piszemy , no ale co tam, w końcu masz znajomych informatykow .

Nic dodać, nic ująć.

Podstawka chlodzaca kosztuje 50-100 zl, sa tez i drozsze. Ja za swoja dalem 69zl i jestem zadowolony.

... spoko, ja mam przerobioną podstawke z Ikea, plus dwa wentylatorki z kompa. I mam spadek na normal jakieś 10-12 st. a w stresie okolo 8 st.

I wszystko gra. Moj brat ma firmy Zalman i jego zdaniem jest to najlepsza firma.

Pamiętaj, ze jak bedziesz kupowal podkladke to patrz na wymiar swojego lapka !

TEKST MIESIĄCA - obecnie na forum jako"Mauurycy":

...WarZ jest troche słabsze i mniej rozwinięte od dayz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...