Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] m2bob 1.6.6

lizaczek321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, sciagalem najnowszego bota m2bob 1.6.6 i teraz mam pytania.

1.Storentowac metin2.pl czy tylko zainstalowac i wrzucic tego boba

2.Jakies obejscie HackShield, zeby mnie nie zbanowali. Dzieki za linki (z gory) ;p

3. Wytlumaczy mi ktos po kolei jak to zrobic, zeby mi dziala m2bob i zeby mnie nie zbanowali? Daje +

Opublikowano

No własnie mam niestety ten sam problem od wczoraj mi m2bob nie działa nie mam pojęcia co się stało podejżewam, że żródłem tego problemu może być strona główna m2bob. Niestety nie znam niemieckiego wieć jest lipa chyba, że ktoś już wie na czym polega problem byłbym bardzo wdzięczny jeśli by nas wszystkich oświecił:)

Opublikowano

Mi strona normalnie działa, mogę się zarejestrować, ale jak się loguje do niego przez m2bob.exe łapie on zwieche i się wyłącza

Opublikowano

Vizu ja mam tak samo;p chodziło mi dokładnie o to, że może coś na stronie głównej robią i dlatego nie działa.

Opublikowano

Ale to jest dziwne, niektóre osoby z MPC piszą że Bobek im działa, mają nawet premke. A niektórym żaden bot nie działa..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...