Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Do posiadaczy 5 sp

EvolutionXXVI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc mam kilka pytań do posiadaczy 5 sp

Otóż:

1 . Która klasa ma najlepsze sp 5 pod względem pvp?

2. Czy opłaca się sprzedać DG 99+10 i kupić Volcano dla maga 83 lvl?

3. Czy opłaca się inwestować w 5 sp dla woja 65 lvl + czy maga 83 lvl + ?

4. Sprzedając DG 99+10 jakie sp woja/maga kupię ? (opiszcie te które uważacie za bardziej opłacalne)

evolution_t%C5%82o.png?height=179&width=320

Lubisz lajki ? Daj mi jednego a na 100% się odwdzięczę tym samym :D

Opublikowano

1 . Która klasa ma najlepsze sp 5 pod względem pvp? Gladek

2. Czy opłaca się sprzedać DG 99+10 i kupić Volcano dla maga 83 lvl? Zależy. Vulkano to moim zdaniem najlepsza karta maga.

3. Czy opłaca się inwestować w 5 sp dla woja 65 lvl + czy maga 83 lvl + ? Na maga :D 70 job wulkano +5 i samemu expisz na dole na lod

4. Sprzedając DG 99+10 jakie sp woja/maga kupię ? (opiszcie te które uważacie za bardziej opłacalne) Vulcano może 80 job +7 ?

Jaki masz nick? Ja Menober ślij note.

Opublikowano

Wulkan Exp. Pod pvp też może być ale exp to jego najewiększy plus. Nigdy nie widziałem lepszej karty do expa (może wk. Daje im egzekwo pkt :D )

Opublikowano

1 . Która klasa ma najlepsze sp 5 pod względem pvp? Volcano i Gladiator

2. Czy opłaca się sprzedać DG 99+10 i kupić Volcano dla maga 83 lvl? Nie lepiej robić rajdy i zdobyć to sp. Wyjdzie taniej. Ja dropłem CS (sp5 łuka za 3 boxem)

3. Czy opłaca się inwestować w 5 sp dla woja 65 lvl + czy maga 83 lvl + ? Dla maga, później woj.

4. Sprzedając DG 99+10 jakie sp woja/maga kupię ? (opiszcie te które uważacie za bardziej opłacalne) Najbardziej zaje... blue lub holly. Dla woja, wara zaje... lub dołożyć trochę i kupić SP5 80 j. +10

1358164285-U286162.png

Opublikowano

2@up

Tak. Dawaj full ele i na lod masz czache 2 razy ze spacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...